<木曜四超玩> 台灣網上節目真係好高汁 [4]

1001 回覆
49 Like 8 Dislike
到底joeman 係咩來頭
https://lih.kg/1885539

原來香港都幾多人睇台灣youtuber
邊位巴打donate 400
聽日去茨城?
2020上半年會比較少一日系列,會播其他企劃頂住
下半年會有很棒的題材的一日系列
木曜(定麥卡貝?)5周年會有大型企劃
聽日播日本茨城合作企劃(唔知係咪一日xx)
聽錯
原來係聽日去茨城
但聽日唔係live木曜咩?
百祥覺得觀眾對一日系列嘅題材嚴格左
即係唔覺得自己有錯?反而怪我地?
明明係佢依排啲一日系列變差
反過黎話我地要求高左?
依家好多都係收錢去拍
以前啲一日系列中間加工商時間邊有人屌佢地?
因為果陣佢地係拍自己想拍嘅野
依家就變左係因為要拍工商去拍一日系列,根本唔係同一回事心
你睇下朱古力果集,係強烈感受到因為收左錢去拍,因為要出周邊所以去拍,肉酸到
一係直接改個標題做搶救木曜系列囉,掛一日系列個名做乜姐
唔好成日話自己咩初心咩做自己,但佢做出黎嘅野根本另一回事

當然佢依家好似睇到觀眾唔buy依套,肯改變係好事
你又知人地而家唔係拍緊自己想拍嘅野?
人地係創作者 想點拍咪點拍囉
佢其實冇義務要迎合你嘅喜好
True. 唔好大多假設,就算比你當口問到佢地,佢地都可以話係,但你又點可以斷言佢地拍緊自己唔想拍既野呢?

其實做content creator 又或者只係youtube 呢一行,觀眾同fans 就係佢地最要去維繫既,又點會唔想符合佢地既口味呢? 只可以話唔同既作品都有唔同人欣賞。

3月 又再拍日本民宿 w KID
都幾鍾意睇蔡哥feat.泱泱
好睇過同殘編
開緊 live,溫泱浴袍 look
今次短trip陣容 邰溫泱
終於唔使見到瑪利亞
今晚有冇一日?

一日芝士達人
又係食的題材。。。。幾個星期都係咁
無計架喎
咁既時勢唔通仲去清屎渠咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞