[十週年]跑跑卡丁車跑跑卡丁車跑跑卡丁車

483 回覆
17 Like 2 Dislike
見外面都好似有唔少巴打想重玩跑跑
只因on9 Beanfun問題所以先。。。
但帳號冇撚咗都唔撚駛驚
最多咪重新開過個全新台灣Beanfun AC囉
唔似得香港嗰個只限19 IE㗎
今時今日嘅台跑好有佛心
輕易解任就拎到具一定競爭力嘅最新一代車款
完全唔駛花費一分一毫落隻game身上
講咁多都係想多啲巴打一齊玩咋

用舊版firefox都玩到
見外面都好似有唔少巴打想重玩跑跑
只因on9 Beanfun問題所以先。。。
但帳號冇撚咗都唔撚駛驚
最多咪重新開過個全新台灣Beanfun AC囉
唔似得香港嗰個只限19 IE㗎
今時今日嘅台跑好有佛心
輕易解任就拎到具一定競爭力嘅最新一代車款
完全唔駛花費一分一毫落隻game身上
講咁多都係想多啲巴打一齊玩咋

跑跑有技術舒適都跑贏遊俠啦
想要遊俠9呀

我都想要
成隻game變晒碰碰卡他車
為卡人而卡人 唔撚洗跑
睇完即刻想DL黎玩下...
初中果陣係網吧玩... 俾個肥佬走黎挑機, 挑城鎮手指圖. 仲記得佢果陣用架勁車電單車R4, 我唔知渣架咩垃圾,, 不過照贏佢
以前香港個1代理垃圾到
一開始返鄉下係大陸玩幾好玩woo,諗住返香港遲幾個月係咪爛橙唔記得都出

點知屌你老母,少左好多野,連大陸都好佢好多
隻GAME真係好玩 好技術型
仲記得城鎮好HIT果個地圖 (唔記得咩名, 城鎮高速好似?)
自己上網睇人教點跑,, 再單機跑,, 但始終跑唔到果個時間出黎

仲有勁多技巧, 連噴. 斷位飄移, 最佳化飄移, 好多唔記得了
屌,強帖留名
頭搖又尾擺
同巴打開既group
想玩既巴打可以入group 一齊玩
https://t.me/joinchat/AAAAAArHtQSDGdTYHtwHFQ

一齊玩
做乜勁晨早流流多咁多回覆
以為要留意呢個post嘅都現晒身
咁你地仲唔爽手啲入group交流下
beanfun執柒左,咁以後係咪可以直接入game㗎
童年回憶
以前我仲開埋車隊做隊長

beanfun 冇執到 只係執左客服
其實當初搞個垃圾beanfun真係趕客
成隻game變晒碰碰卡他車
為卡人而卡人 唔撚洗跑

除左以前城填手指好興係間屋仔撞到飛上天,而家中草胡同,係最後尾果條橋都有得撞飛人地,爽

諗起都正 撞到人地仆街

最鐘意頂住人

咁之後要點登入

咁之後要點登入

照係用beanfun 開game

咁之後要點登入

咁之後要點登入

仲諗住down翻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞