[十週年]跑跑卡丁車跑跑卡丁車跑跑卡丁車

483 回覆
17 Like 2 Dislike
G3 R4
之前同之後係咩??唔記得咗

C1 E2 G3 R4 PRO SR Z7 HT 9
仲有啲零碎過渡階段 6.5 Z7+ HT+
大致上應該係咁上下 16年下半年至今就唔清楚了

不過z7都好似六七年前嘅事?
會變型嗰隻係SR定Z7

我當年用隻豬玩
次次俾人一撞就出事
之後買部合金唔駛點數嗰部
但係慢過隻龜

當年mini cooper已經係神車

我好想要呢部
不過呢隻game勁車都係要點數買
之後有排玩返我都係用game錢買返E2玩

巴打仲有冇玩 而加活動成日有送車 d車唔洗買都有一埋
我屌。。。
貪得意喺連登search「跑跑」2字
竟然第1個post就真係 真·跑跑卡丁車
唔敢同人講自己有玩開呢隻game
實比人笑低b兼on9
事實係好考技術 想當年s1牌照
15年臨聖誕前重玩
其實再對上果次玩已經12年4 5月
都係因為19 bf搞唔掂先放棄
後尾15年呢次手痕心癮大想玩返又得番
仲要係用得返唯一ac
不過玩到上年6月覺得冇咩挑戰就再見了
一生0課金 遊9犽霸9黃金騎士9有齊
唯欠黑騎9屌你啊台橙
劇場同挑戰者模式任務爆晒就好易失去動力
成就任務就恕我冇心解爆佢 太無謂
好似解咗4成左右
cp賽最盡好似迫近3000分
一直以為自12年開始香港得返自己一個玩跑跑
講咁多都係一時感慨 各位加油
練好拖飄得天下

唉,道具撚連拖飄都唔知乜柒
平時除左u型彎幾乎唔會飄移咁滯
G3 R4
之前同之後係咩??唔記得咗

C1 E2 G3 R4 PRO SR Z7 HT 9
仲有啲零碎過渡階段 6.5 Z7+ HT+
大致上應該係咁上下 16年下半年至今就唔清楚了

不過z7都好似六七年前嘅事?
會變型嗰隻係SR定Z7

我當年用隻豬玩
次次俾人一撞就出事
之後買部合金唔駛點數嗰部
但係慢過隻龜

當年mini cooper已經係神車

我好想要呢部
不過呢隻game勁車都係要點數買
之後有排玩返我都係用game錢買返E2玩

巴打仲有冇玩 而加活動成日有送車 d車唔洗買都有一埋

冇玩好耐了
以前由台服e2 玩起
之後想玩sr仲玩埋韓服
不過d ac 唔記得哂好耐
韓服玩搶旗好正
唔知點解台服冇出過
btw宜家先醒起樓主都係波台馬圈友

who are you
唔記得acc呀
有個黑手套acc
我屌。。。
實比人笑低b兼on9
15年臨聖誕前重玩
仲要係用得返唯一ac
唯欠黑騎9屌你啊台橙
好似解咗4成左右
練好拖飄得天下

道具都可以好專業
玩道具應該俾巴打屌打
btw宜家先醒起樓主都係波台馬圈友

who are you

small potato不值一提
我屌。。。
實比人笑低b兼on9
15年臨聖誕前重玩
仲要係用得返唯一ac
唯欠黑騎9屌你啊台橙
好似解咗4成左右
練好拖飄得天下

道具都可以好專業
玩道具應該俾巴打屌打

得罪講句
如果要挑我道具賽(無限加速模式)機
我真係屌打到台狗一棟都冇
練cp賽練手感狂食B加速器
勝率可以好高 呢方面有啲心得
我屌。。。
實比人笑低b兼on9
15年臨聖誕前重玩
仲要係用得返唯一ac
唯欠黑騎9屌你啊台橙
好似解咗4成左右
練好拖飄得天下

道具都可以好專業
玩道具應該俾巴打屌打

得罪講句

巴打係玩道具 定係無限加速
我屌。。。
實比人笑低b兼on9
15年臨聖誕前重玩
仲要係用得返唯一ac
唯欠黑騎9屌你啊台橙
好似解咗4成左右
練好拖飄得天下

道具都可以好專業
玩道具應該俾巴打屌打

得罪講句

巴打係玩道具 定係無限加速

基本上係all mode
但最原始需要刷加速噴管嘅競速少好多
慣咗無限加速 亦因此掌握刷加速方面弱咗
其實我仲係唔識拖飄
硬係幻想唔到點樣同步啲教學嘅按鍵
亦有可能我根本學識咗但拖得幅度細實用性低
不過普通咁玩拍得住熟練拖飄嘅人就無所謂了
我退咗跑跑一後時間啦
樓主有冇開Gp?想搵人一齊玩

之前同巴打開既group
想玩既巴打可以入group 一齊玩
https://t.me/joinchat/AAAAAArHtQSDGdTYHtwHFQ
bf真係好垃圾
之前想話開下楓谷個舊ac
game都唔比我入

之前同巴打開既group
想玩既巴打可以入group 一齊玩
https://t.me/joinchat/AAAAAArHtQSDGdTYHtwHFQ

垃圾game狗也不屌

過多排dl番黎玩先 但我玩極都咁廢 學極都唔識拖飄
bf真係好垃圾
game都唔比我入

hk beanfun 真係好垃圾 又麻煩要用ie開
tw beanfun 就好好多
bf真係好垃圾
game都唔比我入

hk beanfun 真係好垃圾 又麻煩要用ie開
tw beanfun 就好好多

可以用舊版firefox
當年買完"經典勞力"(好似係咁叫)
玩咗排 冇玩啦

仲有冇人記得呢架車
當年買完"經典勞力"(好似係咁叫)
玩咗排 冇玩啦

仲有冇人記得呢架車

經典勞迪
當年買左部唔知咩鳥龜車e2永久 好懷念
YAMAHA R4
熊貓G3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞