[十週年]跑跑卡丁車跑跑卡丁車跑跑卡丁車

483 回覆
17 Like 2 Dislike
彈水呀給同跑跑卡丁車都玩唔到
自從爛橙執左
抽倒橘子同咕咕鳥,用邊架好

如果得呢2架車既話 玩競速就用咕咕鳥 橘子9 係道具車黎
唉 唔係解劇場有寶石換抽車架咩

解左成個積木劇場, 一個都冇

唔係解劇場 係解任務

唔緊要啦都有野送嘅

其實有無巴哈文係講邊啲劇場有top 50-150車抽

唔係解劇場 係解任務

唔緊要啦都有野送嘅

劇場冇top齒輪 送

唔係解劇場 係解任務

唔緊要啦都有野送嘅

劇場冇top齒輪 送

海盜劇場reset左 後面有一關送一個top100
同巴打開既group
想玩既巴打可以入group 一齊玩
https://t.me/joinchat/AAAAAArHtQSDGdTYHtwHFQ
樓主係咪離開咗呢個post?
琴日玩番 隨機抽車無限N2O模式好正
成日拎第一

命運箱模式?抽到Z7就唔係咁講啦
成日拎第一

係呀 係呢個模式 無辦法
好似最低都有馬拉松HT

呢個模式好19
又愛又恨 抽到傳說車咪Z7甚至SR就
仲要完全冇HT+呢層好懸殊

btw你琴日先玩番?
你一直留言㗎喎sis
成日拎第一

係呀 係呢個模式 無辦法
好似最低都有馬拉松HT

呢個模式好19
又愛又恨 抽到傳說車咪Z7甚至SR就
仲要完全冇HT+呢層好懸殊

btw你琴日先玩番?
你一直留言㗎喎sis

國服版喎

同大陸人玩冇激死咩
上星期裝完玩到
但呢幾日bf登入完開到game即彈
del左再裝
個更新更左少少就錯誤error46
再del再裝都卡住
有無巴打知點搞
上星期裝完玩到
但呢幾日bf登入完開到game即彈
del左再裝
個更新更左少少就錯誤error46
再del再裝都卡住
有無巴打知點搞

未試過咁樣有冇圖睇下
我就係error code = 50
上網搵左好多教學都搞唔到
有冇巴打知可以點搞
重裝左幾次 又試過關左防火牆都唔得
有冇巴打知可以點搞

試下重down。
有冇巴打知可以點搞

https://forum.gamer.com.tw/G2.php?bsn=08936&parent=2577&sn=2243&lorder=3

https://forum.gamer.com.tw/G2.php?bsn=08936&parent=2577&sn=2279&lorder=4
試下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞