[十週年]跑跑卡丁車跑跑卡丁車跑跑卡丁車

483 回覆
17 Like 2 Dislike
好懷念以前要考牌入server同埋屌柒爛橙唔開L1執照考試段時光
舊AC無beafun,得幾架永久車同一大堆氣球。
新AC頭一個星期已經成堆永久車,不過搜尋好友搜尋返自己舊Account 都覺得好唏噓

你係主要點拎D永久車
舒適9 LE好好用 窮撚必備

點有?

抽 top齒輪 會有

姐係點數LA...

解任唔係有TOP抽架咩

解左好耐都係得D道具抽

而加有任務 完成左會比劇場寶石
劇場寶石可以合 top 齒輪

要打曬成條戲場先一粒?

點有?

抽 top齒輪 會有

姐係點數LA...

解任唔係有TOP抽架咩

解左好耐都係得D道具抽

要打曬成條戲場先一粒?

有2個階段任務 每日做晒2個階段 會有3粒
另外 18:00-21:59 每在線60分鐘可以拎一粒
好懷念以前要考牌入server同埋屌柒爛橙唔開L1執照考試段時光
新AC頭一個星期已經成堆永久車,不過搜尋好友搜尋返自己舊Account 都覺得好唏噓

我又係 好想拎番舊ac d永久車
睇番自己舊ac淨係睇到mini同yamaha 果架電單車
Set左pw睇唔到車庫
我以前課金都抽埋成堆氣球 應該有成萬個係度

Set左pw睇唔到車庫

查實set pw用意何在?
搞神秘?
我見好top班一線車手會咁做
原來你

Set左pw睇唔到車庫

查實set pw用意何在?
搞神秘?
我見好top班一線車手會咁做
原來你

果陣手痕亂打
撞過過百個有可能既都唔岩.

點有?

抽 top齒輪 會有

姐係點數LA...

解任唔係有TOP抽架咩

解左好耐都係得D道具抽

要打曬成條戲場先一粒?

有咁既野咩
其實重玩嘅話開個新ac都無壞
你一開佢就送架永久舒適9俾你
同埋宜家經驗值改少左 升lv好快
好快就有好多永久9代車

抽 top齒輪 會有

姐係點數LA...

解任唔係有TOP抽架咩

解左好耐都係得D道具抽

要打曬成條戲場先一粒?

有咁既野咩

我都係岩岩先知有呢個任... miss左3日
已經剩係玩爆爆王
不過成日無啦啦彈出blackcipher訊息斷線

心已灰

我唔知點解開唔到爆爆王
剩係玩到跑跑
一直唔識漂移
好灰

你指拖飄?
唔係講緊甩尾掛?

拖飄係好難控制
因為係好細微既動作 同埋你要知呢一刻你要點禁

唔知 甩尾 拖漂 分別
總之唔識
所以我多數玩道具賽
其實重玩嘅話開個新ac都無壞
你一開佢就送架永久舒適9俾你
同埋宜家經驗值改少左 升lv好快
好快就有好多永久9代車

下, 咁我呢D老AC 冇一架9代, 點搞?
抽200 150 100 定50好
有無巴打可以幫解任?
成班痴線佬咁夜仲未訓

50最易中靚嘢
國服有架紅旗好似仲勁過遊俠9
已經剩係玩爆爆王
不過成日無啦啦彈出blackcipher訊息斷線

心已灰

我唔知點解開唔到爆爆王
剩係玩到跑跑

屌 究竟你地淨係有玩邊隻game定both?
媽 我好亂啊

其實現階段真係不大所謂
反正先求最基本擁有永久9代車
顧名思義top 50就官方定義最好嗰50架
你自己揸主意啦

唔會係指課金買齒輪掛
切忌也
話說呢個post愈見更多新面孔
不過好多都冇入tg group
其實係你地唔想入定根本冇再玩?
我見好多位都講到近況有玩咁

我好友list都係得早過我入group班ching
或者新入甚至冇入但仲有玩嘅
擺低個名認識下交流下都好
話晒港巴一家親
晚晚例見台仔互嘴炮
話說呢個post愈見更多新面孔
不過好多都冇入tg group
其實係你地唔想入定根本冇再玩?
我見好多位都講到近況有玩咁

我好友list都係得早過我入group班ching
或者新入甚至冇入但仲有玩嘅
擺低個名認識下交流下都好
話晒港巴一家親
晚晚例見台仔互嘴炮

冇單tg,同埋我道具撚

其實現階段真係不大所謂
反正先求最基本擁有永久9代車
顧名思義top 50就官方定義最好嗰50架
你自己揸主意啦

唔會係指課金買齒輪掛
切忌也

我覺得你抽唔到黑騎,遊俠,富豪,魔光呢d靚車,基本上你渣邊架9代車都分別唔大。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞