[十週年]跑跑卡丁車跑跑卡丁車跑跑卡丁車

483 回覆
17 Like 2 Dislike
有興趣一齊玩可以留下telegram
之前同幾位巴打開左個grp
得閒可以約下戰
得閒可以約下戰

有冇ching玩道具賽
得閒可以約下戰

有冇ching玩道具賽

難啲有
得閒可以約下戰

有冇ching玩道具賽

難啲有

競速比人屠完咪玩下道具
最近有玩返 有冇巴打一齊玩
最近有玩返 有冇巴打一齊玩

有啊 一齊玩
利申勁廢
嘟∼∼嘟嘟∼嘟嘟嘟嘟嘟嘟∼嘟嘟嘟∼嘟嘟嘟嘟嘟
想一齊玩就留低tg啦
有我呢啲拖飄都唔識嘅,亦有打等級賽打到4000分嘅高手
實有巴打陪到你玩
之前同巴打開既group
想玩既巴打可以入group 一齊玩
https://t.me/joinchat/AAAAAArHtQSDGdTYHtwHFQ
有冇ching揸遊俠
玩左幾年都係玩道具 唔識甩
自從轉左BEANFUN入唔番就棄左 好似課黎買過炫光
玩左幾年都係玩道具 唔識甩
自從轉左BEANFUN入唔番就棄左 好似課黎買過炫光

我都係

道具賽成日屌打台仔
有冇ching揸遊俠

我屌。。。
貪得意喺連登search「跑跑」2字
竟然第1個post就真係 真·跑跑卡丁車
唔敢同人講自己有玩開呢隻game
實比人笑低b兼on9
事實係好考技術 想當年s1牌照
15年臨聖誕前重玩
其實再對上果次玩已經12年4 5月
都係因為19 bf搞唔掂先放棄
後尾15年呢次手痕心癮大想玩返又得番
仲要係用得返唯一ac
不過玩到上年6月覺得冇咩挑戰就再見了
一生0課金 遊9犽霸9黃金騎士9有齊
唯欠黑騎9屌你啊台橙
劇場同挑戰者模式任務爆晒就好易失去動力
成就任務就恕我冇心解爆佢 太無謂
好似解咗4成左右
cp賽最盡好似迫近3000分
一直以為自12年開始香港得返自己一個玩跑跑
講咁多都係一時感慨 各位加油
練好拖飄得天下
btw宜家先醒起樓主都係波台馬圈友
G3 R4
之前同之後係咩??唔記得咗
G3 R4

c1 e2 g3 r4 pro sr
利申 元老級 玩到sr時代就冇玩
G3 R4

C1 E2 G3 R4 PRO SR Z7 HT 9
仲有啲零碎過渡階段 6.5 Z7+ HT+
大致上應該係咁上下 16年下半年至今就唔清楚了
G3 R4

c1 e2 g3 r4 pro sr
利申 元老級 玩到sr時代就冇玩

我遲你少少
我玩到有得加速變型就冇玩喇
G3 R4

不過z7都好似六七年前嘅事?
會變型嗰隻係SR定Z7

我當年用隻豬玩
次次俾人一撞就出事
之後買部合金唔駛點數嗰部
但係慢過隻龜
G3 R4

會變型嗰隻係SR定Z7

我當年用隻豬玩
次次俾人一撞就出事
但係慢過隻龜

當年mini cooper已經係神車
G3 R4

會變型嗰隻係SR定Z7

我當年用隻豬玩
次次俾人一撞就出事
但係慢過隻龜

當年mini cooper已經係神車

我好想要呢部
不過呢隻game勁車都係要點數買
之後有排玩返我都係用game錢買返E2玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞