[十週年]跑跑卡丁車跑跑卡丁車跑跑卡丁車

483 回覆
17 Like 2 Dislike
因為舊橙ac 無升級bean fun 無左個ac
當年小學上電腦堂玩
因為舊橙ac 無升級bean fun 無左個ac
當年小學上電腦堂玩

Beanfun真係好on9
中二三開始玩,個陣得韓版,而家都做左幾年野

前一兩年想玩翻,點知搞黎搞去都舞唔掂個beanfun,無晒癮
有睇佢而家個比賽

支持甜心修
享受挑戰真係好勁
不過最大機會都係NO.1嫩咖

sna個多多龍好似係香港人
成日覺得整呢隻game岀黎個班人好勁
一隻望落咁on9嘅game原來技術要求咁高,遠古時代個時有雙噴連噴,都唔知宜家嘅拖飄係咪個時已經plan好埋
玩過咁多game,講易學難精呢隻game真係係我心目中第一位
一隻望落咁on9嘅game原來技術要求咁高,遠古時代個時有雙噴連噴,都唔知宜家嘅拖飄係咪個時已經plan好埋
玩過咁多game,講易學難精呢隻game真係係我心目中第一位

agger

畫面黎講真係低能到唔敢同人講自己有玩隻game

但要玩得好真係要日練夜練,所以先會有咁多職業賽,而家仲有無呢啲比賽?
Win8 唔識整beanfun
有睇佢而家個比賽

支持甜心修
享受挑戰真係好勁
不過最大機會都係NO.1嫩咖

sna個多多龍好似係香港人

我諗下場sna都凶多吉少
之前場場硬仗贏埋moon己經好勁
Win8 唔識整beanfun

開tw beanfun Ac
唔使dl beanfun舊野
最多係係browser 裝少少附加野就得
經典

agger

但要玩得好真係要日練夜練,所以先會有咁多職業賽,而家仲有無呢啲比賽?

呢排台服有十週年賽
但冇晒職業賽

agger

呢排台服有十週年賽
但冇晒職業賽

好似係得返國 韓服仲有職業
細個好鐘意玩
但係個垃圾beanfun搞到我唔想玩
一樣登入唔到beanfun
淨係識玩道具賽
【十週年車隊賽】3/10 準決賽完整版
https://www.youtube.com/watch?v=Zun8UQUxcEo

【十週年車隊賽】3/10 準決 A:甜心修一起飄 vs. SNA
https://www.youtube.com/watch?v=gCcdOrF2atA

【十週年車隊賽】3/10 準決 B:NO1☆嫩咖 vs. PTT☆Speed
https://www.youtube.com/watch?v=opLirPEYwdM
一直都有玩
https://www.twitch.tv/gamania_kartrider
【十週年車隊賽】冠軍賽:甜心修一起飄 vs. NO1☆嫩咖
無知一問,尾流其實係咩
仲玩唔玩到
無知一問,尾流其實係咩

「尾流系統」:接近其他車手後方一段距離時自動蓄力,蓄力達一定時間啟動爆發性瞬間加速。
遊俠9 再全部+30
一定贏晒

可惜沒錢

邊有一定贏晒
技術>>>>>>>>>>車
小學開始玩
玩到大學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞