[十週年]跑跑卡丁車跑跑卡丁車跑跑卡丁車

483 回覆
17 Like 2 Dislike
上水先
上水先

連樓主都上水 大家識做啦
又多咗正皮
隻game玩到初中就冇玩了,但之前玩撞到啲職業選手玩,個場就會玩得特別開心
鴉。。鴉。。鴉。。
以前睇跑跑Youtube片成日聽到一首BGM
估計係比人tune快咗幾倍速嘅日文歌/韓文歌
日文歌機會較大 似動漫/卡通歌嘅電音feel
台服/國服計時賽record常見
chorus大致係咁:
(依啊依啊 喔 _ _)
跟住落去已經唔識表達
但整個chorus總數3?4?行都同樣各7個音
當然每行嘅音會有分別
我都明白咁講極之抽象
但真係好難形容
畢竟記憶有限
最衰細個冇search嚟認識下
小弟只求回味往事
如有大神告知 感激萬分

Okay
https://youtu.be/OhwQ_XZ3wEo
再次祝賀跑跑十週年快樂
仲有少女時代十週年快樂樓主
Tried_Tired究竟係咩game id
我今個暑假先回巢 每日玩一個鐘 日日都會做曬啲任務 獎勵抽咗好多嘢 犽霸9 富豪超跑9 基本上120%·60% 既車都齊晒 7月藍色幸運鐘抽到音速9

鎖匙任又抽到金芊 經卡 加經竉物同飛行竉物
強化物品 工廠配件
原來咁樣玩激鬥模式一場有千幾經 有時好彩2千幾3千經 我最多試過4千幾 而家瘋狂升級 送勁多跑車齒輪

跟著開始追求質素 將架音速升到5級 係咁e強化 同裝上工廠配件

前排有任送koin 加上係咁升級 而家有5千幾koin 呢2星期限時有得用koin買野 係咁買人物竉物轉蛋 1個先7koin 最後抽左好多人同竉物

無課過金黎講 我車庫既物品數量都算跑跑土豪了 好開心好滿足 拎番童年回憶 可惜fresh grad完既我 準備番工 跑跑卡丁車再見了
[size=2]where's my 1 koin?/size=2]
where's my 1 koin?

又fail
點解down唔到
連beanfun都down唔到
點解down唔到

香港BF唔得可以試下台灣BF
好多巴打都係TW 係課金唔方便
垃圾公司應該出 阿給 同佢 既手機版啦屌
呀給一出 一定hit
垃圾公司應該出 阿給 同佢 既手機版啦屌
呀給一出 一定hit

卡丁車出咗手機版好多年
唔hit冇計
點解down唔到

香港BF唔得可以試下台灣BF
好多巴打都係TW 係課金唔方便

hk beanfun 要用ie 黎開 跟住整相容性 先會開到
http://hk.games.beanfun.com/webnoticeForBFIndex/NoticeDetail.aspx?guid=717&year=2015

而加 hk beanfun 同 tw beanfun d點數係相同 唔會唔方便
輕輕一推
有冇人有遊俠9完美改
難唔難有
輕輕一推
有冇人有遊俠9完美改
難唔難有

課金 頗難有
0課金 唔好妄想
高度推薦綠改(改造升級+5 金框配件)
平民首選
LIHKG id: 跑跑卡丁車好玩
見字請留言

who are you?

哼…哼!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞