我親眼見撚住個付国豪做左咩,唔撚洗話我係鬼

731 回覆
4312 Like 29 Dislike
[緊急分析]法!不!責!眾!
https://lih.kg/1456781
最後個句好毒
我都係現場 問題係咁既行為除左洩憤 無助整個運動 無死代表唔係文革紅衛兵?
你都on9 依d片唔係比我地睇 係比國際比大6人睇
禁樣禁錮一個人去羞辱 我地爭取緊民主人權
但依家你就參與剝奪人權
我前晚零晨係樓下大排檔食野聽住隔離兩條mk加條女大大聲講佢地威水史
擺明有古惑仔扮示威者挑動前線情緒 我無要割席 但點解要俾子彈對手抹黑我地?
禽晚前線用行李車仔趕走班狗 我都拍手叫絕
鐘意聽就聽啦 唔鐘意當我9up
要推!
如果我真係環球時報記者想黎採訪,都會扮得似香港記者啦 呢隻應該係突登,想引大家做錯野

不過佢冇比人打到仆街已經顯示到香港人嘅克制
平反64
一模一樣啊
屌你老母 擺到明造新聞比大陸報
因為你最後果句 幫你推
睇Live都見到佢自己扔走件記者背心嘅
擺明有心想反咬
完全無理由要割
睇到最後一句大字
我即刻信! 好兄弟!!!!!!!!!!
不完美
可接受
會改進
推 721 805 811
push
其實明眼人一睇就知由始至終都係造緊新聞。
只係唔可能所有人都EQ咁高,可以控制到自己情緒,再冷靜落黎諗清楚。

支那記者一向都中意造新聞,唔係新鮮事,而我覺得而家香港入面,仲有唔少支那記者嚮到等緊機會。
記住所有手足共識:
1. 不傷害記者,不阻礙記者工作
2. 不傷害急救人員,不阻礙急救人員工作
3. 不任意攻擊一般平民及其財產
4. 不使用酷刑

如果有人太激動破壞共識,拉開佢一邊先
死都唔聽,有機會係狗扮示威者帶風向
獨立思考,唔好中伏

捉鬼正確方法 (PR最好睇)
1. 詢問
2. 控制,防止逃跑
3. 搵記者,由記者盤問(811記者問黑警扮示威者咁樣)
5. 睇證件、影相
6. 散水,不包圍

721 805 811
推, 方向好好! 想提出一點, 我地香港一向太平, 民眾唔會明大家當時點解會咁激動. 香港人對於咩係秘密警察完全無概念! 文宣可以多提:
反極權!
反警察政府!

https://lih.kg/1453273
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞