我親眼見撚住個付国豪做左咩,唔撚洗話我係鬼

731 回覆
4312 Like 29 Dislike
求置頂 今晚機場反思
https://lih.kg/1468370
問題係群眾從來都唔係咁好控制
你捉起佢純粹想示眾,但一定有你控制唔到嘅人對佢拳打腳踢
聽我講 黑警想用今日件事嚟蓋過狗扮示威者 射到示威者盲左等等
聽日如果有人出去講對唔住 可以話一時被721元朗仲有其後既荃灣北角傷害人無人被捕 再加上又同伴變盲 情緒控制失當 承諾不會再犯
今日無奈係不完美 做得唔夠好 我地唔應該好似林奠咁做錯唔認
再加多句
五大訴求 缺一不可
希望大家可以趁分化撚收工 認同就spread比聽日會出既朋友啦
推,有用
721 811
我地應該防鬼, 而唔係捉鬼, 講多次, 我地應該防鬼, 而唔係捉鬼
https://lih.kg/1468438
個結果佢就係記者,呢一點你唔會逆轉得到犯左人道法

佢走,唔代表你有權去追佢,去綁起佢去打佢

佢無構成任何公眾安全危險,連潛在都無
同意,如果有下次死痴住平反六四同港獨喺佢身,等黨媒冇得攞圖抹黑
「Just fuck him」
正評 實信你
唔使理啲三毛post
相信前線,永不割蓆
尋晚同老闆食飯,同枱有位老人家同酒樓經理吹水,傾完一輪,經理明顯係撐政府,但老人還未表態,然後經理問老人:「依家學生搞到咁亂點解決好?」

老人淡定說:「送中法無問題,想送中就拎藍色身份証,唔想就拎黃色,第時犯罪藍色就返大陸審,黃色就係香港審,睇下邊個願意返上去囉。」
最後老人就笑問經理你想拎咩色身份証呀?經理一面尷尬向大家笑一笑,連回答的勇氣都沒有就行開了。

現實就是好多呢類人,盲撐政府,自己唔想送中,但又鬧學生搞事. 只想收穫 不想付出。
我覺得綁起佢再放個平反六四咁樣做好好啊
但我講嘅係而家啲人唔係接受唔到你掉雞蛋啊,啲人係值頭想掉核彈啊。所以今日綁起佢我覺得完全無錯,已經好和平理性。但係大家好難控制到有冇人綁起佢之後仲對佢拳打腳踢而已啫
推你上去
612 721 811
冷氣佬可唔可以學吓
有理無理撐咗先?

又未聽手足解釋
乜柒都第一時間割
就為咗迎合班反對/唔理解嘅人
當一個社會 見到有人掉頭走 就要捉住佢 拎曬佢所有野 同埋傷害一個人
佢咩國藉咩身分都好啦
你問下自己係咪覺得做得好岩
係既話 你地繼續啦 因為你地既行為 同你地追求既野 背道而馳之餘 仲係度比藉口自己繼續剝削別人
係咪找到碌棍? fb有人咁講..
你駁我冇用
件事柒左就係柒左
冇法例話唔俾影大頭
影你放上Live channel又如何?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞