我親眼見撚住個付国豪做左咩,唔撚洗話我係鬼

731 回覆
4312 Like 29 Dislike
我想問屌記者同推FA係咩事
我唔係割呀,你打環球條友我撐架
推!唔完美,可接受,需要改進
push
明顯要搞事,煽動群眾打佢、搞亂場接機
機場三不
不衝突 不打人 不入禁區
有你呢句 我信鳥
推!唔完美,可接受,需要改進
唔緊要 無論件事係點 你地係前線既做咩決定我都尊重 唔會割蓆 同埋係佢影人大頭在先 你地都係想保護在場其他示威者 多謝你地今晚幫我出左啖氣我睇得好爽
應該向d狗學習
d狗捉人會話你襲警

下次見倒呢d有明顯襲擊意圖既人
捉之前講返句「啊,你襲擊我」
成件事就合理好多
推!多謝前線手足
大家屌人記得善用不推文功能
請各位踴躍啲打分化撚
重要野,要推。永不離棄義士。核彈都唔割。保持謙虛,行動大膽
試著說 Hit and run + Be Humble。不要說 Be water
- 游擊戰為主,路障戰,陷阱戰,遠攻戰,3方配合游擊戰
- 與警狗保持長距離防線,防止狗突然衝擊,可以安全退後。
- 短期防守,絕不長期守。
- 如果見到警狗開始佈防,就要立即全部人轉場地,令佢地on99咁浪費時間
- 如果沒有辦法反擊畜龍或水車,不要等待畜龍或水車出現先退後。一見到佢地身影,設路障或陷阱後就立即退後。
- 絕不硬頸,不能硬碰,更不要企硬對峙。
- 不留戀任何戰線地點,要流水式打擊,打擊完就去下一個目標。
- 聽同伴意見,不被捕為主。
------------------
光復香港,時代革命
大陸嘅劇本開始實施
唔洗佔領嘅,日日接機仲開心
絕對未輸
絕對未輸
絕對未輸
絕對未輸

檢討改進
檢討改進
檢討改進
檢討改進

只要有檢討改進,就可以拉大同藍絲/popo的區別
擺明扮記者
而家睇番...佢突撚登走引我地嚟捉佢, 打佢, 佢咪大把野可以抹黑我地囉...
咁tvb都係啦,環球我真係唔當
宜家成個微博都係呢條友
如果一掛平反六四係佢個身到
即刻封鎖哂
他是英雄,因為支持警察才被打的

記住所有手足共識:
1. 不傷害記者,不阻礙記者工作
2. 不傷害急救人員,不阻礙急救人員工作
3. 不任意攻擊一般平民及其財產
4. 不使用酷刑

如果有人太激動破壞共識,拉開佢一邊先
死都唔聽,有機會係狗扮示威者帶風向
獨立思考,唔好中伏

捉鬼正確方法 (PR最好睇)
1. 詢問
2. 控制,防止逃跑
3. 搵記者,由記者盤問(811記者問黑警扮示威者咁樣)
5. 睇證件、影相
6. 散水,不包圍

721 805 811
從來都唔係【癱唔癱】既問題,而係【如何癱】既問題
https://lih.kg/1464999
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞