我親眼見撚住個付国豪做左咩,唔撚洗話我係鬼

731 回覆
4312 Like 29 Dislike
Sorry 我唔係要指責 但我覺得係有改善空間
一開始綁住佢我覺得做得好好
但佢被綁住而無還手能力時 再打佢 係公關方面係輸哂
我明白手足當時係好撚嬲 所以我而家唔係要怪罪
我只想下次要小心d 特別係咁多鏡頭(特別係國際鏡頭)面前
話左班鬼一係本地狗一係廣州話公安 我唔覺得係局 就算係個"局"都做得好假 手足冷靜啲 明明有時間FC
可唔可以spin 去
張超雄入咗去中間俾人推出嚟再入返去都得
點解 i love 警察都冇警察去救佢
721 元朗警察保護唔到市民
812 保護唔到市民
今日連佢哋嘅支持者都保護唔到
藍絲都應該要支持成立獨立調查委員會
樓主對自己真係好狠毒 決定信
612 721 811
中央已出手,所有分化po請善用不推文回覆,叫人唔好再推,停止再將佢推上熱門

唔可以比林奠不費一兵一卒,不費一粒子彈就瓦解機場和理飛

「理性討論」 機場和你飛
https://lih.kg/1467211
投胎18次都做中國人

咁我信呀
我撐硬你呀手足.

佢表面身份係記者, 但真實身份係共諜.

重要事情講三次
係共諜 係共諜 係共諜

打共諜係無錯㗎.

我地要檢討 善後 唔係互屌呀
時刻保持冷靜 獨立思考!
------------------
唔該大家檢討行動唔好用d鬧人既語氣 字眼!!
https://lih.kg/dDEnyS
下次一定要隨時準備鏡頭
依啲料證實唔到又比佢入到
飲杯先啦 btw, 唔好太集中捉鬼,我地目標邁進進
做18世中國人慘過即刻比雷劈死唔知幾多倍
香港人加油
放核彈都唔割 我地講好左
做錯左到時再改戰術
亦都唔係代表其他人
呢樣係最勁
大家一定要記住
而且好多野都未查清楚係 邊個打遊客 記者 救護
要SHARE出去比人影響左既人
幫推
我靜係想講
任何事當冇video嘅時候講乜都冇用
再者
希望大家得閒睇下微博嘅評論同風向
冷靜了解自己需要做乜嘢
正所謂知己知彼

(唔係香港人,但係真係忍唔住出聲)
同意嗰條友死不足惜,但係因為一個雜卒就俾敵人轉移視線就係問題
微博就算撚數啦, 牆內消息全部都係被修剪同導向先出得街, 你以為你導向到咩.

你太唔了解中國套網絡輿論系統.
唔洗佔領嘅,日日接機仲開心

818和平遊行
信你!不分化 不割蓆
搵到記者證?定記者name card
push
我都認同, 捉到個人都算啦, 有冇需要咁樣繫住佢, 就算繫住佢你地可以點, 困住佢幾粒鐘之後又點, 再見到有人打佢, 我真係唔知做乜撚野, 真係好撚核突同警犬有咩分別, 咁多鬼你地可以捉得晒咩, 全香港記者傳媒影住成個過程, 咁樣行私刑又唔比救護去送佢走, 我都唔明點解可以咁, 過晒火位, 我夢遊去機場係表達我有訴求, 我唔係要一班會行私刑既同路人.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞