我親眼見撚住個付国豪做左咩,唔撚洗話我係鬼

731 回覆
4312 Like 29 Dislike
無記者證
然後靠google嚟證明
咁都叫證明

攞部電話影人大頭
都叫"無做過任何嘢"
做18次中國人真係好絕
哥仔,我信你,呢條友仔明顯係造新聞,想自己做主角。
拍唔拍到前傳都冇用
公開私刑點都係衰衝動,與黑警無異
講真佢比你發現逃走當眾挑釁係劇本黎
你控制唔到情緒,出手就輸左
尚有有改善空間
[中計撚入]唔好成日話輸民心啦
https://lih.kg/1466381
【跪求大家入黎睇下,我好想香港贏】關於鬼關於衝動
https://lih.kg/1466732
記住所有手足共識:
1. 不傷害記者,不阻礙記者工作
2. 不傷害急救人員,不阻礙急救人員工作
3. 不任意攻擊一般平民及其財產
4. 不使用酷刑

如果有人太激動破壞共識,拉開佢一邊先
死都唔聽,有機會係狗扮示威者帶風向
獨立思考,唔好中伏

捉鬼正確方法 (PR最好睇)
1. 詢問
2. 控制,防止逃跑
3. 搵記者,由記者盤問(811記者問黑警扮示威者咁樣)
5. 睇證件、影相
6. 散水,不包圍

721 805 811
相信兄弟,支持兄弟,核彈都唔割!我愛你們!
影住又點?我唔覺得佢地有做錯到
麻煩槍口一致對外 唔係指責手足
個誓好毒,我信你
不割席 不分化 兄弟爬山
弱點已經比敵人對準!

只要搵幾條仆街帶風就已經成功破解我哋呢三句格言!!

不割不分吖嘛!!
搵人帶風自然有人跟!!
搵鬼落場做乜嘢都可以入你數!

再唔諗辦法捉鬼,我哋真係死撚硬!!

兄弟不割,鬼同分化撚一定要割

要有效捉鬼,前線一定要有底線共識,咩可以做,咩唔可以做,一過底線就係鬼,即捉!唔係割席,唔係分化呀!係要認真解決問題呀!

分化同鬼從來都係狗共致勝之道
,要對付唯一方法就係團結!!
既然團結,就嘗試傾個底線共識,唔係所有野要有共識,底線真係有須要呀!

一定捉鬼呀!!

底線共識大家可以討論

大前提係畀全世界知我哋係為自由良知而戰嘅正義之師,係保護市民嘅黑衣人!!

1.可以打遊擊同快閃, 唔放火/唔掉磚/唔衝/唔主動出手/唔傷及無無辜。

2. 可以佔路set路障,圍,口撩,還拖!但不主動出擊,不傷及無辜。

3.不送頭,所有可以被聯上暴動同暴徒嘅,都唔好做。

4. 贏輿論同民心唔係講緊連登呀!自high有乜撚嘢用!

輿論係正常媒體包括 social media 同埋國際輿論,民心唔使講啦!

失民心同輿論,話撚知你連登幾high幾高漲,大家可以返屋企含撚啦!

輿論同民心係要嚟令對家喺國際/同社會有壓力!

只要set到個底線嘅共識, 我哋先可以真正團結,先有機會贏

咁我先真正做到
兄弟爬山 不割席 不分化!

咁多位手足認真諗諗啦

我地要檢討 善後 唔係互屌呀
時刻保持冷靜 獨立思考!
------------------
唔該大家檢討行動唔好用d鬧人既語氣 字眼!!
https://lih.kg/dDEnyS
一定信你
今晚喬裝警打記者 真係好唔啱
我信你喎,我依家開始懷疑佢身上d證件可能係假既😏😏
撐樓主 香港人加油 來生要
不割
投胎18次都做中國人<---好毒既誓言,信你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞