我親眼見撚住個付国豪做左咩,唔撚洗話我係鬼

731 回覆
4312 Like 29 Dislike
有冇聽過記者叫人打佢,正常記者到場唔係做採訪嗎?
下次打關節 唔好比人見到佢有傷

對比起無眼少女同埋721元朗嘅受害者 依d唔算係得係咩 無鏡頭就無人提架啦 你覺得無人講既話班福建佬仲會怕我哋咩

至於公關個方面 學警察話齋:你唔出現喺嗰度未唔會俾人打囉
push
鬼周圍係啦,綁人打人主流社會不接受,下次叫佢走算,要send上北京用雲端2秒自動做,叫佢delete都浪費時間
條友早有預謀
家陣大陸全部消息都煲緊佢被打呢單野
根本無人關心香港人訴求
中共班仆街又成功轉移視線
有時真相就係咁無奈,我絕對信你無講大話,但尋晚真係好肉酸。唔好同我講咩原因,大眾睇到既就係禁固私刑。大家一定要明白我地做既野有一半以上係做俾人睇,請你地再諗下啲差佬都係堅持自己係正義無錯,但有晒片直播,大眾會點睇就係靠個啲片段,唔會係你個毒誓
+投胎18次都做中國人
好毒
我信你講
但係局呀師兄
明知去敵軍陣地仲拎警司卡片同藍tee
擺明想俾你地搵到 等你地起哄
再等popo明正言順入黎
而家唔應該問對錯
應該問下次再遇到 要點拆!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞