公務員黃絲老豆話:「林鄭已經透露咗......」

912 回覆
4428 Like 829 Dislike
pish
818 2359前唔回應
即刻升級
818和理非日
同意林鄭已經冇實權,以下係小弟嘅沙盤推演:

林鄭其實已於二百萬人遊行之後遞左辭職信,中央唔俾,共產黨覺得而家冇人肯坐特首個位,另外依一個爛攤子亦需要有人收拾,因此林鄭現時係一個傀儡,完全冇任何實權,一切嘅嘢聽從中聯辦指令,由721出黑社會一樣野可見中聯辦已經完全接管香港,因為大陸係完全唔識管什麼管治藝術,出黑社會亦係共產黨嘅固有手法,去到今時今日林鄭話玉石俱焚,其實佢心知中聯辦嘅強硬手段同香港人嘅堅持只係會令到大家兩敗俱傷,唔係話林鄭一個賤婦係好人,而係佢客觀咁講出左自己嘅睇法.......
可以一試,818遊行完,就set 825 deadline
冇回應既話,大家做乜我都唔撚反對
push
同中共deal 是咪on9,美帝咁強大,強國都賣賬,一個香港就想強國同你deal?會唔會太天真?一係攬炒一係佢地先答應5大訴求,未有成果,唔可以停。

仲有而家黑警玩卧底,你而家話要攪和理非集會唔可以衝,到時有人衝(黑警又好真勇武又好),一定又屌人地係鬼,個捉鬼文化又再出現,重覆佔中錯誤。
同意
不過假意應承比大家回下氣亦未嘗不可
你老豆連邊面暴力都未搞清楚
仲有同中共談判 我真係恭喜你
話語權不嬲係香港人到 唔回應五大訴求就攬炒
Push
停你老母
姐係咁,如果佢地咁想解決問題點會未傾就要我地讓步?家下係佢要讓步,想傾,行動照做,佢再讓步我地咪升級囉,一向係咁架喎!
我老豆話淋病想自殺
首先市民承諾不抗爭
On9
Push
未必同意,不過推左先
我太婆話2026 年中華民國會光復中土添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞