公務員黃絲老豆話:「林鄭已經透露咗......」

912 回覆
4428 Like 829 Dislike
煲大佢 林鄭係傀儡
追究中共干預香港高度自治!
話冇面係表面 唔可以答應原因係唔答應得
因為支共已經玩大左 有留意番佢6月時係封鎖消息 我估一開始支共可能以為好快搞掂
但係7月開始佢就不斷抹黑成個運動 示威者都係暴徒 學生係廢青 仲要整埋啲護旗手 又話破壞国家尊嚴 仲日日係到練軍恐嚇出支那兵
如果而家忽然應承左.... 強国人會點諗???
所以點解佢講壽終正寢 一命嗚呼 明日黃花 都唔回講撤 因為玩左大喇...
push
佢想大家停呀 中共會談判?信佢一成都死啦 唔暴力日日入機場佢都唔會談判 中共死要面
睇完唔推都得
只係唔想有人咁易受影響比人帶風向
亦都唔想阻到熱門有用po

[中計撚、散水撚、捉鬼撚入黎]「做法不完美,但可接受,要改善。」
https://lih.kg/1467374
你呢個心態咪大香港主義囉 南蘇丹人被軍隊鎮壓你又唔去阻止? 法國黃衫軍你有冇鬧過法國政府??
憑咩野人地要一定理你??你有冇俾錢佢
要傾就一早傾左最多咪攬炒
啱聽
等一星期香港人都唔記得曬上星期做緊乜了
唱埋今天我先返
我覺得可以試下
818遊行後試唔衝 1星期,當然唔代表咩都唔做,如各區放映會、自發派文宣、靜坐、不合作運動(唔係塞鐵而係去各政府部門問野、填表、申請野咩都好)
睇港共政府有冇聲氣,要回應五大訴求並非到時再傾或講比幾多時間,而係825有確實執行
明眼人知佢係公仔,但係冇證據都只係相信
818!
咁如果個一個星期有手足比心拉
你去唔去聲援
比人拉
其實ok
停2-3個星期佢地回應
唔回應立即升級
推呢個
同中共談判? 翻睇歷史書全部有咩下場
停咗就將會開始大搜捕
仲有得升級?
今日不走出來
明日走不出來呀

共產黨都好信嘅
回歸 和理非,set deadline,勇武 cycle
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞