公務員黃絲老豆話:「林鄭已經透露咗......」

912 回覆
4428 Like 829 Dislike
信隻雞都唔好信共產黨啦
咪傻啦啦
我先扑爆你個頭射盲你隻眼
到你想還拖咩
我就話你停止暴力先可以大家慢慢傾
你覺得合理?
同意,全部做一星期 真。和理非,順便抖下

都係無反應嘅話就______________囉。
同意
但要記住唔可以應承任何林奠開出嘅條件
佢係要無條件接受五大訴求
同共產黨談判講條件=on9
佢地連國際條約都可以當係廢紙
好老實 點解要談判
停暴力俾外國勢力入重好
推呀
8.18點都出
仲談判
佢今日派得鬼嚟搞你集會
就算話搞個普選比你
搵鬼搞9你又幾難呀

依個就岩啦

如果無中美貿易戰
香港晨早64左
談咩判

到時咪又歷史文件

支共佢講「現在」都要驚佢秋後算帳
仲同佢講「未來承諾」?
一個詞語姐 係毒蛾話要談嘛 就睇下佢個講咩
我地唔需要參與 你可以當成係俾個機會毒蛾再次柒出國際(因為佢一定唔會答應5大)
6百萬人出佢都唔回應
係時間停一停 拉攏多d民意 做多d文宣
等818更多人支持
洗左地先啦
尋日太唔完美
但有得著
證明大陸有武力入左黎干預
8.18見
有point 嘅
二百萬人個個諗法唔同
人肉對話一定係無可能
佢死捉住你唔肯傾呢樣野黎企硬唔讓係死局
用集體行動黎變相應佢一句唔係唔可以一試
一個星期內唔衝突,一次大形遊行
佢無恥之後咪又再打過囉
唔覺得有咩損失
唔該唔好再讓個主導權出黎 依場運動應該係我地話事 我地話事 唔好比對家lead住個節奏
同意,停一星期姐。大家最近比個仆街政權搞到心躁心累人累,都要休養生息下先可以再走落去。如果佢連最和平,最能夠維持社會安定嘅商議協調都唔願意接受嘅,咪證明到比班和理非睇,和理非完全冇用。

再加上而加國際社會越黎越關注我地今次嘅運動,如果我地喺讓步嘅情況底下,港共都仍然係冇提供絲毫嘅討論空間,甚至冇讓步嘅意欲,就可以喺國際上進一步將港共定形成「漠視民意嘅政權」、「拒絕任何與市民討論協議嘅罷權」;同時又可以將我地「弱勢一方」、「雞蛋撼高牆」嘅形象再一次塑造同深化,令我地日後嘅抗爭更加出師有名。

呢個「無為而治」嘅讓步協議進可攻,退可守,壞嘅情況下都能一石三鳥同時達到幾個效果,何樂而不為?
818 攞番民心
喱單野隨時玩到10月1日,用一個星期試下無妨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞