公務員黃絲老豆話:「林鄭已經透露咗......」

912 回覆
4428 Like 829 Dislike
你估下個一個禮拜共產黨會做咩?
係咪估唔到?
所以先要試
你知共產黨個套路就會易玩好多
我地停一個禮拜 可以話到比人聽我地唔係一味勇武抗爭 我地願意和平抗爭 前提係政府回應我地訴求

大家記住一開始點解會成功 係因為和理非同勇武既合作 我地已經勇武左一個月 只係一個禮拜 一個禮拜佢唔回應我地就有哂理由繼續勇武!!

大家唔好忘記我地原本係點令到佢暫緩呀!!
我今日都想講呢樣! 但太多機場分化post
林鄭今日記者會講左兩次要停止暴力 佢先可以追究警隊既問題,呢一刻佢地要靠警察去維穩,點可以追究呢? 所以可以試下停1-2星期活動。試下無妨。
UP
信港共個啲唔係弱智就係白痴
on撚9成撚日做啲野有啲作用就停停停 停你老母咩
唔講太遠既,就講雨傘之後,已經停火一輪,佢人就照DQ,仲要一個唔夠愈D愈爽,薯片唔要要柒婆,問心啦呢兩年黎,就算唔講政治,民生有邊樣野有做好過?派個4000蚊都咁,社會問題唔好講話解決左就算做到舒緩既有幾多姐?d司長唔有醜聞唔搵黎做,愈做愈似共產黨
反正都冇野好輸
咩都可以試下
又係黃藍絲老豆老母話
8 18
問題係
人地提出 做完 唔回應五大
就可以撚狗
我係香港政府 我見到你地停左示威都唔回應你訴求啊 吹咩
818和理非就一定要架啦
試你老母 之前咪試左無遊行比deadline囉 有回應咩?三毛係到誤導人地屌你老母
冇人會再俾機會呢個政權
佢要止暴制亂就即刻成立獨立調查委員會
徹查警方濫權
就係咁簡單
經歷過雨傘運動都重未醒?
撚你條命 我地呢兩個月乜都無做過嫁?有反應咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞