公務員黃絲老豆話:「林鄭已經透露咗......」

912 回覆
4428 Like 829 Dislike
我打撚你再同你
你冇得還拖
再你講停止暴力先傾和解 ok?
我覺得真係ok, 一嚟俾手足回氣,二嚟俾其他人請楚知道如果再升級一定係因為政府言而無信
證呢,樓主
笑L死
示威中共都覺得暴力架啦
講都晒9氣
一係就讓步 唔讓就攬炒
一毛
你同佢講道理?你係鬼!
好明顯
收嗲啦 警犬
而家我地求佢俾自由俾民主啊?
而家係佢地求我地收手啊!
唔洗俾誠意,五大訴求,缺一不可

就係咁
好提議 係時候搵新出路 818見

[輸出革命]由今日起,不叫港獨,改叫「廣獨」
https://lih.kg/1447204

其實我地係唔需要洗佢地腦,甚至唔需要接觸任何人
要做既野只需要貼去多大陸人既地方都係廣獨/粵獨poster就得....
只要將廣獨思想文宣貼到通街都係,中共知道左就自然唔敢放自由行落黎
將廣獨思想輸出從而增加中共管治成本同時減少自由行黎香港!

巴打可以用下面條link去印,set左a5 size
https://drive.google.com/open?id=1qG8N4AsnroP--EywjjvBhkhWvLzeCzeR
你都ON撚9, 信中共?
我地條件係達成5大訴求, 然後諗下停唔停呀
不推文
又係叫停行動
唔好再回任何 某人老豆老母 呀婆 呀伯 呀叔
講既野既post啦
典型共狗談判策略

傾之前要有前設

倒如台灣問題 要承認一個中國

普選可以鳩up 老鄧立法原意

所以一停止佢地所謂”暴力” 台灣228咁有乜出奇
呢個po啲p牌 好搞笑
精神啲 臨時演員都係演員
點解deadline要咁耐?
818完結前係deadline咪得囉
又有啲道理咁 
封鎖,上一頁

依家佢哋就係忙都唔得閒搜證砌生豬肉落charge
所以就算拉左都仲有機會無事或啲charge易打

依家你叫我地俾一個星期佢大搜捕同慢慢砌啊?

依招真係絕

一個星期後?無人出到黎啦
你答我

特朗普加關稅之後要中國談判,有冇撤回過關稅先派人去北京上海?
絕對唔同意一個星期
太耐 太多變數
好似winter on fire咁 要佢聽日就要回應
我地可以係818行之前就講停止衝突 比24小時佢回應
818出黎和理非 比佢睇好多人支持
如果24小時後得唔到想要答覆
如果停一個星期對運動係咪真係咁大影響如果一星期後都無回應塞爆機場一個月相信都無人反對 亦都比自己人一個星期時間回氣同部署
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞