[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (2)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
個DLC係邊個eshop買好

你用緊邊個ac玩就用就個ac個eshop買

我用港伏果個acc玩 要等佢開ser先買到

其實冇所謂

其實開幾個唔同地區acc隨時切換都得

如果dl左落機 個個acc都玩到就無呢個問題
利申 仲未試入eshop 日美acc都未開
有冇人知月經幾時黎?
今朝打飛天守衛者,打打下月經黎
俾三架圍死左

想問下 core係唔係指定咁打先出
定係機率問題
幾次硬爆都唔出 但偷襲 一擊殺就出

core要打爆啲守衛者先有㗎

你scan左隻野 有得比你佢會出d咩材料
暫時見三隻 得殘廢果隻無core出

點scan 我掉件野落地下都影唔到相..

禁L果個相機 影佢相可以登錄入圖鑑
然後圖鑑會show隻野有機會跌d咩材料
唔係樣樣野有得比你scan

明你講咩啦 仲諗住調轉黎search
痴線踩下d花姐洗唔洗咁癲
到底薩爾達可以用林克未

仲未有機

試下燒左佢
玩到點燈籠
想問下邊度有得攞D好少少既武器
我d武器成日爛
玩到點燈籠
我d武器成日爛

武器成日爛係特色
玩到點燈籠
我d武器成日爛

武器成日爛係特色

搞到我成日用炸彈算
肉身衝上哥隆村開左祠

試下燒左佢

玩到咁大
玩到點燈籠
我d武器成日爛

武器成日爛係特色

搞到我成日用炸彈算

見到D slime先麻煩 打佢又怕打壞武器
用炸彈又要炸兩下先死
玩到點燈籠
我d武器成日爛

武器成日爛係特色

搞到我成日用炸彈算

見到D slime先麻煩 打佢又怕打壞武器
用炸彈又要炸兩下先死

無武器比返你汁果d都唔係幾想打
玩到點燈籠
我d武器成日爛

好似樣樣武都會壞
玩到點燈,姐係右下?
咁你繼續向右下探索,有骷髏基地
打晒會有三把騎士劍,4把弓
大家啲馬能力大概係點? 點先算勁同廢
同埋啲馬會唔會爛 係咪一隻夠用?
而家儲左十粒seed但揾唔返隻野加位

會死 我捉過兩隻only
一隻133 一隻344 我諗555係最top?
其實d紅寶石 礦石果d有無用

馬成日好多位都卡住唔肯行好煩
通常滑翔傘再跑過去
火山要點先唔著火
炆到大師劍
但用落都唔勁

拎完跟手如果劈爛左點算
火山要點先唔著火

食藥
上山中途記得捉蜥蜴
行到南採掘場有個人個任用3條火山蜥蜴換防火甲

馬成日好多位都卡住唔肯行好煩
通常滑翔傘再跑過去

召喚隻🐴都好麻煩,有時候
爬左上山又唔想原路折返拎返隻🐴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞