[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (2)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
想問下我買左隻Zelda 日文封面,主機係行貨,有冇得用英文玩

Yes
跟radar去左個湖 應該係瀑布頂 有條雷龍係個湖飛左出黎 隔離有隻人馬 冇名冇大血bar 應該唔係boss

呢個位置係咪有個shrine? 閃閃下但係搵唔到
個湖入面既寶箱同石會reset position 係咪要有pattern 先出個shrine
回憶地點係咪有個畫家會比提示?
淨低三幅認唔到地形
跟radar去左個湖 應該係瀑布頂 有條雷龍係個湖飛左出黎 隔離有隻人馬 冇名冇大血bar 應該唔係boss

個湖入面既寶箱同石會reset position 係咪要有pattern 先出個shrine

呢度尋日搵左幾個鐘,重搵緊

其實唔係好知你指邊度,
不過地圖右面有兩個係瀑布入面,希望幫到你
睇黎要快d搵到個個加武器欄個隻野,就算買左屋整哂裝備位都唔夠用

其實唔係好知你指邊度,
不過地圖右面有兩個係瀑布入面,希望幫到你

多謝你,幫大忙了
搵極都搵唔到另一粒雷波
嬲嬲地開鳥人飛左入去
請問一開頭 完成4座野
邊到搵返個呀伯拎飛天
雀隻好易 boss又廢
請問一開頭 完成4座野
邊到搵返個呀伯拎飛天

去四座野個地點交叉連埋相交點揾佢
拎左個水頭巾可以係水攻擊
到我卡關

鳥人村 北方果個 祠堂

有氣流俾你不斷向上飛果個
去到最高但係上唔到去
到我卡關

鳥人村 北方果個 祠堂

去到最高但係上唔到去

試下過咗雀仔先

過唔到呀
到我卡關

鳥人村 北方果個 祠堂

去到最高但係上唔到去

試下過咗雀仔先

shit

過唔到呀

後邊仲有個風位

過唔到呀

後邊仲有個風位

thx 巴打一陣試下先

........

鳥聖獸趕起貨呀?
Hea 到呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞