[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (2)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
神獸戰:象>駱駝>鳥>蜥蜴
迷宮:駱駝>蜥蜴>象>鳥

神獸戰 應該駱駝打難過象下話

講緊邊個最正

我聽巴打講打右邊先
呢家打緊隻象個迷宮
我係咪應該打其他先

打緊象緊係繼續啦 象招技用來救命架

神獸戰:象>駱駝>鳥>蜥蜴
迷宮:駱駝>蜥蜴>象>鳥

神獸戰 應該駱駝打難過象下話

講緊邊個最正

我聽巴打講打右邊先
呢家打緊隻象個迷宮
我係咪應該打其他先

打緊象緊係繼續啦 象招技用來救命架

象係正係登陸戰,你都入左去緊係繼續打
有冇人知道大量辣椒係邊到有,及者有防寒褲買,因為想要兩倍防寒
thank you
有冇人知道大量辣椒係邊到有,及者有防寒褲買,因為想要兩倍防寒
thank you

鳥人村
買咗騎馬克林amiibo,港服都讀到,但係佢唔係送武器同一隻馬? 只係跌咗啲物品同一個冰箭嘅寶箱。咁送嘅武器/馬係邊度拎??
買咗騎馬克林amiibo,港服都讀到,但係佢唔係送武器同一隻馬? 只係跌咗啲物品同一個冰箭嘅寶箱。咁送嘅武器/馬係邊度拎??

送馬果隻係呢隻
http://www.gamestop.com/accessories/link-amiibo-figure/117063
隻黑暗神像係咪偷左我耐力?
明明之前upgrade過一次宜家無左既!
thank you

巴打咁岩
尋晚上第個雪山靠開始果件防寒衫已經唔夠用
隻黑暗神像係咪偷左我耐力?
明明之前upgrade過一次宜家無左既!

問佢攞返
thank you

巴打咁岩

我都係要衫+食野頂到人村買新裝
thank you

巴打咁岩

鳥人村係邊個map?
thank you

巴打咁岩

鳥人村係邊個map?

左上

送馬果隻係呢隻
http://www.gamestop.com/accessories/link-amiibo-figure/117063

謝謝~ 我睇個盒後邊有隻馬,以為有馬送。。。咁連武器都唔送?
thank you

巴打咁岩

鳥人村係邊個map?

左上

左邊對落第二個地圖,近上方

送馬果隻係呢隻

謝謝~ 我睇個盒後邊有隻馬,以為有馬送。。。咁連武器都唔送?

https://youtu.be/r_vf2hPo0JM
ZELDA 系列應該點都有個箱 可能你漏左
thank you

巴打咁岩

鳥人村係邊個map?

左上

Thanks
thank you

巴打咁岩

鳥人村係邊個map?

左上

Thanks

基本我係度買條褲($500),加埋之前廢老送嘅衫,雪山好多地方都夠著。
未試過絕對零度地方,可能就唔夠著要食煮過嘅辣椒
thank you

巴打咁岩

鳥人村係邊個map?

左上

Thanks

基本我係度買條褲($500),加埋之前廢老送嘅衫,雪山好多地方都夠著。
未試過絕對零度地方,可能就唔夠著要食煮過嘅辣椒

全套裝好睇D嘛
有無人拿左古代裝?

要打料整

太貴啦
打獸神好過啦,順便刷屬箭
想問下邊到仲有Zelda 個5隻amiibo賣?

同問

黃金仲見到有4隻

黃金仲見到有4隻

ZELDA 個炒價最高 之前好似要1套5隻先賣
有無人拿左古代裝?

要打料整

太貴啦
打獸神好過啦,順便刷屬箭

啲屬性箭會用得好快

蠻族裝頭身有冇人知係邊
打獸神啲料黎升級架套裝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞