[Switch/WiiU][Zelda] 薩爾達傳說:荒野之息 討論區 (2)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike

想問呢關點過?

我係以正常方式過的

師兄你點整
搭單想問埋點樣keep隻馬?我放低左隻馬 打完怪之後隻馬就走左 吹口哨都叫唔番
我發現刷雪球 用鎖正面打3下 99%全中

洗乜刷呀
睇岩個位,拎起 a 落去就係啦

岩岩刷左 5千

洗乜鎖先岩,打錯字

有冇位提供下 01 果個都唔係下下得

想問呢關點過?

我係以正常方式過的

師兄你點整

反轉你部機禁a 制
我發現刷雪球 用鎖正面打3下 99%全中

洗乜刷呀
睇岩個位,拎起 a 落去就係啦

岩岩刷左 5千

洗乜鎖先岩,打錯字

有冇位提供下 01 果個都唔係下下得

01 垃圾黎
洗乜 R ,明明a 都得

影俾你
垃圾連登 up 唔到圖

右邊石像向左數
地面第一個凸出既位
面向瓶斜斜地望左邊
一野a落去

新手岩岩開始玩
爭最後果個未開,卡左幾個鐘 究竟要點去

呢集zelda可玩過百小時,幾個鐘好小兒科
而家打左幾多個廟?
求救 沙漠座城點入 佢話只比女人入

扮女人
有無人打過隻骷髏野王
識爆佢眼出黎,唔識點消滅佢

打爆佢隻眼

呢位巴打冇玩開zelda 定

打爆boss眼係常規黎

証明我唔夠攻
斬隻眼R痕咁,我以為要特殊方法殺
(試過踢隻眼落水諗住浸得死 )
鬥獸場好正打完人馬 上面仲有齊3種屬性武器
森林間祠點過
佢話睇牆d星星數量
比多少少題示
森林間祠點過
佢話睇牆d星星數量
比多少少題示

um......
數星座既意思
就真係叫你數星座.......

無知一問,岩岩拎完行行下係咁響
想問紅圈有咩用?

想問紅圈有咩用?

有祠堂係附近

新手岩岩開始玩

而家打左幾多個廟?

仲係一開波果個4個,應該係解任定打廟先?

想問紅圈有咩用?

有祠堂係附近

明白

新手岩岩開始玩

而家打左幾多個廟?

仲係一開波果個4個,應該係解任定打廟先?

一開波個任咪打果4個
爛左可以整番個d 武器係bearly broken 狀態就去整 定係碎晒都會比番把我 玩緊一個shrine 要射罰球 唔小心打碎左把野
爛左可以整番個d 武器係bearly broken 狀態就去整 定係碎晒都會比番把我 玩緊一個shrine 要射罰球 唔小心打碎左把野

無得整
想辦法執過把

無得整
想辦法執過把

唔係和 明明魚人阿叔話碌野係 mipha 用開 可以repair 但係個shrine 仲未過到 唯有load save
Breath of the Wild Any% Speedrun in 58:01

https://www.youtube.com/watch?v=UyG2Lg58dY8
拎左炸彈個信同磁力個個能力 家下唔知去邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞