[錶撚入]擺低你哋戴緊嘅錶(28)

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
窮學生死慳死抵買
比大家睇清楚Lange >>>> VC
買完仲有錢開飯交租就會買
黑+1
56大三針無seal,萬年歷就有seal,btw lange機芯無得輸
鋼殼係咪淘寶? 感覺如何?
清,我唔知你係想煽風點火定點,but I'll bite
呢兩隻價位上已經唔同,前者€72100, 後者特别版都係€55000, 價錢造工永遠有關連
仲有買錶淨係睇calibre? 唔洗睇正面?wearability? 仲有佢地其他range?
我唔係要講VC >>>> lange, 我冇咁樣嘅諗法/立場,但你po一張圖就generalise lange >>>> vc就… 你鐘意啦
鐘意就好 自己負擔到咪買 無咩標準掛
我睇屋企人就係有樓 有穩定收入 就開始由古董款儲起
買隻手榴彈有鑽 就係佢有突破時買
買炒款可以財困嗰陣cash in
大家都係表達立場姐 唔好有hard feeling, 都係各花入各眼姐 理性討論
開定 29 先
等等
[錶撚入]擺低你哋戴緊嘅錶(29)
https://lih.kg/1498227
你說得對但以品牌定位,巴打覺得其實今日歷峰一哥係邊個??

利申:Lange 打手
七點阿 大家記得睇住時間集合

等我幫VC助威下啦,呢隻最新萬年曆仲要可以轉beat, 高波低波任君選擇,方便太多錶嘅玩家擺低個零月都唔洗再較日子,VC世界第一
咪咁幼稚啦好嘛
你明知我唔係要你吹奏vc, 只係叫你唔好以偏概全啫
小弟覺得PP VC Lange都係同level,係各自領域都係最Top
vc係咩領域?
複雜功能..你可以睇下閣樓工匠系列
Nomos good watch brand
其實我都prefer一步到位,但排隊唔易,加上近排陰d陰d輸左好多,即刻cool down晒
係,感覺分唔清
搞下笑姐,順手推廣下,唔洗講黎講去都日用錶咁窄
幾銀入手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞