[錶撚入]擺低你哋戴緊嘅錶(28)

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
呢度都幾多人買O 同IWC 香討個O 板同IWC 成個死城咁
不過我己經頂唔撚順果邊D 藍絲 錶撚
計時錶是最好的
一年之前見香討IWC區係好活躍家啵
我隻手細
放左佢買隻datejust 34mm/36mm

工作關係,智能錶
Fossil Gen 4。買左唔夠兩星期出Gen 5 仲要平左情何以堪
T巴我想問下你隻45GS條錶帶係邊度買
如果錶底可以打開望到caliber 就perfect池
配色真係好撚靚
misterchrono, 擺花街呀
隔離仲有 vintage concept 可以睇舊勞,雖然都賣得幾 overpriced
呢度都幾多人買O 同IWC 香討個O 板同IWC 成個死城咁
不過我己經頂唔撚順果邊D 藍絲 錶撚

巴打留喺度吹水啦
有益身心啲
呢個真
鄉土嗰邊啲討論好參差,有啲成個 post 都可以冇內容咁
已經唔好講嗰邊氣氛令人好激心...
如果錶底可以打開望到caliber 就perfect池
配色真係好撚靚

要睇芯就買全金版啦

一來太偏頗
我自己都會踩IWC,但係睇過啲人如果踩IWC會被版主唐僧式「點化」
大佬啊中意就中意,好就讚,唔好就屌㗎啦
二來唔小心撳返出HomePage,就係嗰啲建制Style標題
不了
GS4420-9000 同 4520-8000,大家會點揀?
果陣IT狗版已經見識過果種“等我教精你啦”果啲死人 tone. 不了
兩隻差唔多樣44經典啲,45有hi beat
鄉土好多黑衫
莫非一般人,只見到班VIP圍威喂,唔怕你加價,最怕你唔課金,投訴一定係你唔啱,比個路牌你要照食,仲會有心機討論?
btw, 舊照片,今日冇戴
支持 hi beat
食路牌
冇去過
不過講真,就係中意個品牌先有讚有彈
一味讚嘅同圍爐有乜分別
咁不如係咁叫個Brand寄問卷嚟,全部填10分滿意算啦
其實我蒲BK多
前幾日仲戴緊
斯文同Smart Casual都有機會戴佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞