[錶撚入]擺低你哋戴緊嘅錶(28)

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
果邊ACCT 任開 得錶板最正常 係果邊跟左個WHATAPP GROUP 3,4年 ,一直好好地 到反送中 有個醫生 POST 左 黑警打人 D野, 柏XXX 一句 唔歡迎 黃絲 我就一直無出聲
係果邊 見到D 5毛POST 就心煩, 入去屌7佢 又哂9我時間 ,但係香討好多廢老睇,連我老豆都比地產板D人周不時洗腦, 有時間要拉大隊攪一攪佢
VC overseas 係一隻我會形容係好有男人成熟味嘅鋼錶

Nautilus 係好有貴氣, classy

Royal oak嘅設計則係時尚,永恒嘅感覺

嘜原來柏師兄係藍??
不過以錶論錶,價值觀唔同唔好影響良好氣氛,互相尊重
係幾靚喎
葡計同葡七都係招牌黎
耐用品不妨買貴啲
佢係好人,唔哂命,言行正派,熱心助人,所以無出聲同佢嘈,但係呢兩個月香港好似比皇軍統治咁 個心好SAD
平嘅錶就好似細個儲閃卡咁囉
好似我平平地儲下 SARB 系列都好開心架
本身完全無睇開VC, 覺得好老餅但發現隻overseas真係唔錯, 對vc改觀

本身都有諗RO,但反而望完實物無咁有感覺,依家仲要唔知排幾耐先買到

係香港極冷門
RO 好易壞 維修又貴
Overseas 啦 快拆真心正 3條帶 按心情轉換
抵玩一定係pml
但一隻斬手指既話我覺得overseas係個唔錯選擇 易襯係重點
Hello 大家好!
幾好J,搵日要落門市試下先,起碼大陸人唔鐘意江山輸盡,唔會同佢地撞錶
下下抹次油成都皮野,都幾頭甘
我都係前排先發現overseas會跟多兩條帶,好有良心
係 一條皮 一條鋼 一條膠
買pml我驚唔斬唔到始終唔上到頭幾位都仲會心癢
Overseas的確好型,好成熟

不過要我再揀,都係RO
實在太經典
citychain同香港精工代理同一間公司黎

我都係喺嗰間買,8折,嗰陣(2018年8月) 要訂
終於在西班牙入到

補圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞