[錶撚入]擺低你哋戴緊嘅錶(28)

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
垃圾不了
多謝上面幾位巴打
我見about vintage好似幾好睇...
zeppelin LZ 129 hindenburg
Vintage 1815 Chronograph, Blue dial Dark Brown

暫時睇啱呢啲款...你哋點睇?
另外3圈唔計時 揀日月歷會唔會貴啲/平啲?
呢個價位你睇啱就出手啦
石英機芯大家都99.99%似 冇咩好比較
睇款/價錢自已接受就得
Jumping day+moon都幾正,每個月last day等佢跳果下好Shape醒

第一隻錶 買唔起貴野
你手腕夠粗,又或者唔介意大錶
eBay search Bulova lunar pilot
幾好睇. 我都搵緊隻唔太貴嘅 dual Time zone 去旅行用
果然係江斯,我好少可覺得逆跳靚
如果鍾意百年靈花碌碌果種飛機錶
可考慮經典款式 Flight master
SNA411 https://www.amazon.com/dp/B00068TJM6/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_NpfwDb00FJNJB
想望下會唔會有啲有呢個既
但睇好多文啲人都話打死不要鐵達時

幼到似女人...
本身有呢2隻... 所以都唔想再買番普通鋼,反而對apple嗰款黑鋼織錶帶有啲興趣,又或者皮錶帶
補番圖
同我差唔多 頂到盡40mm
好多大錶面都襯唔起
如果市面多啲直徑大啲既款就好
其實你一路買上去
你會發覺直徑大嘅錶應該係多啲選擇
orient sun and moon
鐵達時算把啦

見幾好陽光call哂佢哋出嚟曬太陽
係就好呀,我隻手粗,43已經係可接受既最低
隻zenith j死我了
如果想買靚d ge 石英錶,浪琴vhp 算唔算性價比唔錯?or 大家有冇推介 10k 樓下 budget
你呢隻 casio 幾多 mm?
我睇你隻手又唔是粗得好緊要咁
Citizen Eco Drive
其實建議直上 GS Quartz, 兩萬內有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞