月經杯 好撚嘔心

418 回覆
20 Like 295 Dislike
要塞幾入 想幫佢塞
要塞幾入 想幫佢塞

佢黎緊m 你敢掂佢 ?
其實好多好處,環保、乾淨又可以訓練閪肌肉,但係問題係係出面商場廁所馬桶倒完跟住成手血,點樣出去洗手台洗手洗杯
如果廁格好多人排隊又駛唔駛排多次隊塞番個杯入去?
Btw我都係巴,真心想知

so far 用左差唔多一年
冇試過要出街嗰陣拎出黎倒血
買個大容量嘅早晚倒完全冇問題

重申
femmycycle 真係好好用

Femmycycle 好用,但好似唔太適合新手用。防漏太好,新手難啲拎出黎
外國有冇牌子好介紹?
有無勇士淘寶

all in femmycycle low cervix
擺入體內真係唔敢淘

femmycycle用到嘅都唔錯
不過有d人會覺得太大
ruby cup 同lily cup都唔錯
正常硬度
如果成日做運動嘅用硬d嘅比較易開
如果果度比較敏感會唔舒服嘅要用軟d嘅杯,不過會難開d
有啲可以撳住佢個條管就排到啲m落馬桶
唔使拎出嚟又洗

求名
唔錯
用完可以自己飲返自己既M,補充返流失既營養
無知一問其實處女既話放唔放到入去
想問如果跑步做運動個啲用會唔會易漏?
屌 樓上成班巴打on9 等我教精你地啦 你買一個杯比佢 以後佢無機會叫你買m巾 (我唔怕但我知好多港男怕)

仲有 又唔係你d血 又唔係你入廁所幫佢整 有幾嘔心又關你撚事咩
我估你地講得出 應該係未見過染左血既m巾/棉條出現係廁所/垃圾桶
果種氧化左既血加埋d胎盤組織臭撚到 瘀瘀黑黑咁 果d先叫核突

又有人話個杯撐闊晒個陰道 喂 阿哥 你唔會幼過個月經杯咁撚廢掛 係就好心你砍掉重練啦

利申:買左比條女用 完全係明智決定
無知一問其實處女既話放唔放到入去

係放到入去嘅
不過有機會傷到處女膜
月經杯好定棉條好
兩樣都冇試過
邊樣新手易用d
同埋係咪用街都係要換?
月經杯好定棉條好
兩樣都冇試過
邊樣新手易用d
同埋係咪用街都係要換?

正常OL用月經杯好d 去廁所果陣順手倒埋好方便
利申:巴 但做過好多research
要塞幾入 想幫佢塞

塞過左恥骨就得
有人會塞入到cup到子宮頸 不過子宮頸會占少少個杯嘅容量
月經杯好用啲 因為屙尿唔駛就住棉條條繩
買一兩個可以用好耐 棉條就要成日買
想問如果跑步做運動個啲用會唔會易漏?

唔會
不過做開運動嘅肌肉强d,個杯會難開d
個杯開左就唔會漏
隻杯係硬既
拎返出黎果陣唔會夾哂d血出黎咩
隻杯係硬既

矽膠做 軟嘅 有彈性
有技巧就唔會成隻手血
隻杯係硬既

矽膠嚟 唔硬㗎
各位石器時代嘅巴絲可以用幾分鐘睇下
https://youtu.be/691_gLvtrBk
真心想知到屙尿要點搞
各位石器時代嘅巴絲可以用幾分鐘睇下

真心想知到屙尿要點搞

照屙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞