[Sony/罪大滔天]相機集中討論區 (41) 24105大劈價

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
e 家手頭有支1635z 最近諗不如放左佢轉龍仔支17~28,但又無左35 好煩惱
認同要去試下
利申:85長放防潮箱
16同17都有別
無35咪入枝35.8
咁我之前買左支鏡個保養咪少左
我尋日最後喺百老匯買咗14880, 匯豐卡回贈720蚊, 我唔要佢支雞腳架換多兩條鏡頭抹布總共三條 一個cheap cheap氣泵 一粒原廠電 一粒副廠電 一個副廠叉機 一個相機背囊 一個斜孭相機袋 一條micro usb線 同埋一個adidas斜咩袋!
另外仲有 59分 可以換 adidas禮品!

我本身諗住挨 Sigma嗰個mc 11 adapter, 我當佢1200蚊, 另外粒原裝電我當佢400蚊, 其他贈品我當佢唔值錢!

咁即係14880 減匯豐回贈720蚊 減原廠電400蚊 再減個adaptor千二蚊, 即係部機 12480蚊, 差400蚊我當買個安心🙏🏻
我尋日最後喺百老匯買咗14880, 匯豐卡回贈720蚊, 我唔要佢支雞腳架換多兩條鏡頭抹布總共三條 一個cheap cheap氣泵 一粒原廠電 一粒副廠電 一個副廠叉機 一個相機背囊 一個斜孭相機袋 一條micro usb線 同埋一個adidas斜咩袋!
另外仲有 59分 可以換 adidas禮品!

我本身諗住挨 Sigma嗰個mc 11 adapter, 我當佢1200蚊, 另外粒原裝電我當佢400蚊, 其他贈品我當佢唔值錢!

咁即係14880 減匯豐回贈720蚊 減原廠電400蚊 再減個adaptor千二蚊, 即係部機 12480蚊, 差400蚊我當買個安心🙏🏻
買邊支鏡呀?
咁當然直接平就最好啦, 同埋如果需要支50 1.8或者mc-11 adapter 就會抵啲
你喺邊度買同買邊支鏡呀?
有無巴絲想打55.8
旅行先用,17年sony買過保
有盒送埋塊蔡司filter
有無巴絲想55.8
旅行先用,17年sony買過保
有盒送埋塊蔡司filter
我剛剛check 返, 真係少左, 部機明明5 月尾買, 註冊左會員送多3 個月, 但保養日去到2030 年5月, 少左3 個月
留tg
我又無事喎 一年加多三個月
買左之後一個月內登記先送多三個月喎
Check左個保好似都係幾日之差,可能我好彩
4x, 1635gm
咁我應該遲過一個月, 應該我搞錯了
恭喜, 咁多袋
我都係百記買, 我話乜鬼都唔要, 寧願平d, 唔記得最後幾多錢, 因為連買其他野買, 但我比較鐘意自己買配件, 送的次次都唔會用
我講到牙骹都甩埋先至多粒原廠電, 原本係送一粒副廠電, 畀我講下講下變兩粒副廠電, 最後轉成一粒原廠電, 再加50蚊就多粒副廠電同埋綠色嗰個背囊!

我都有講乜都唔要, 都係冇得點平
我得粒副廠電同Sony 袋
怪自己冇口才
sc個appweebill既細
拍片都係73靚
我唔係有口才, 只不過係唔怕面懵死lur
再話唔頂 剛剛嗰個sales 未夠quota所以送多啲贈品畀我!🙂

但最重要係你用幾多錢買呢?🤔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞