夜深笑話台

503 回覆
616 Like 40 Dislike
Lm
等緊樓主

掛住打仁王 唔記得左

呢個get唔到

呢個大概係話:911事件唔係講笑/係一件悲劇,我老豆係呢件事入面死左,佢係一個好好既飛機師。
咁都唔明就真係坐住個腦
有d笑話笑人殘障同孤兒個d好仆街

其餘笑種族,笑人窮無乜野

點解笑種族就得 殘障就唔得
大家都係天生 要笑就一齊笑
真道德撚就出翻去笑都唔好笑
善良唔係罪 不過偽善真係好樣衰
笑話呢
中國人改名個個唔明
一直都好鍾意睇呢d
雖然覺得自己好仆街 但都忍唔住上網搵黎睇
仲有冇多d
中國人改名個個唔明

ching chong ding dong係美國人對華人嘅種族歧視
因為佢對華人講嘢嘅印象就係ching chong ding dong咁
好似我地對韓文嘅印象係 寵寵寵思密達一樣
中國人改名個個唔明

ching chong ding dong係美國人對華人嘅種族歧視
因為佢對華人講嘢嘅印象就係ching chong ding dong咁

叫黃皮人Ching Chong=叫黑皮人 Nigga
一直都好鍾意睇呢d
仲有冇多d

我已經唔記得邊啲貼過邊啲未貼
地獄車票get!
地獄車票get!

gogogo
一直都好鍾意睇呢d
仲有冇多d

last張圖唔明
一直都好鍾意睇呢d
仲有冇多d

last張圖唔明

女人
一直都好鍾意睇呢d
仲有冇多d

last張圖唔明

女人

有一日
小明問老師:5分之1加5分之1等於幾多?
老師:5分之2
小明:咁點解電視話係10分之2既?
中國人改名個個唔明

認真?返工有鬼佬咁講過,但我唔識
下次屌柒佢
巴打po番多啲中文圖
冇哂貨 比我回下氣先
有冇巴打接力?
中國人改名個個唔明

認真?返工有鬼佬咁講過,但我唔識
下次屌柒佢

黃皮豬敢怒不敢言
換轉係黑鬼已經開左波

雖然好撚仆街但我都係會繼續笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞