夜深笑話台

503 回覆
616 Like 40 Dislike
French gaming keyboard

咩料

It's a joke about French surrendering

唔係串緊法國人打機好廢咩

唔係啦,關於法國最常見既笑話係法國最早響二戰投降

意大利都有 我上面post過

咩料

It's a joke about French surrendering

最記得果堆國家波波(唔記得叫咩名)成日拎嚟笑佢地

咩料

最記得果堆國家波波(唔記得叫咩名)成日拎嚟笑佢地
為什麼黑人的手掌是白的?
因為上帝給他們噴漆的時候,他們恰好都撐在警車上。

黑人和輪胎之間有什麼區別?
輪胎在綁上鍊子的時候不會唱歌。

你為什麼不敢開車壓過一輛黑人的摩托車?
因為那有可能是你的摩托車。

NBA的縮寫是什麼?
Nothing but Africans

On9你當我地毛主席死嘅
高質

Campers here has two meanings
1. Campers in gaming usually kill a lot and die just a few times
2. Concentration camp
So this is actually a pun
推番上黎 正

Campers here has two meanings
1. Campers in gaming usually kill a lot and die just a few times
2. Concentration camp
So this is actually a pun

我第一次睇都心諗元首唔係自殺架咩 關camper咩事 後來先load到camp-er
一直都好鍾意睇呢d
雖然覺得自己好仆街 但都忍唔住上網搵黎睇
仲有冇多d

我已經唔記得邊啲貼過邊啲未貼

last張圖唔明

女人

精你老母呀白痴,係話問女人食乜佢地永遠都只會答「唔知呀你決定啦」

條友應該用下體諗野
push
lm
一直都好鍾意睇呢d
雖然覺得自己好仆街 但都忍唔住上網搵黎睇
仲有冇多d

我已經唔記得邊啲貼過邊啲未貼

last張圖唔明

女人

精你老母呀白痴,係話問女人食乜佢地永遠都只會答「唔知呀你決定啦」

衝出黎柒
張圖既出處係一套av
答案好明顯係 個女人下一步會吞精
lm
仲有冇笑話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞