召集所有running man既fans(9)

1001 回覆
18 Like 10 Dislike

現年43歲嘅韓國主持人金濟東一向關心政治,去年南韓總統朴槿惠因閨密干政導致國民不滿,喺光化門舉行多次集會,當時金濟東亦有出席,仲喺光化門進行演講,直言:「違憲唔係內亂咁係咩?」,曾吸引破萬民眾到場聆聽。

對於美韓合作部署「戰區高空防禦系統」(THAAD、又稱薩德系統),令到韓國同大陸嘅關係變得緊張,大陸更因薩德系統而有「禁韓令」抵制韓國,不過韓國未有讓步。雖然看似韓國民眾對薩德系統嘅反對呼聲唔大,但依然存在。據知薩德系統選址喺韓國慶尚北道星川郡,遭到當地居民極力反對,並企出嚟抗議,抗議嘅除咗係當地擔心會受到輻射影響嘅居民外,仲有驚會引起戰爭嘅市民。

而老家同樣喺慶尚北道嘅金濟東噚晚到當地嘅抗議現場聲援,表示:「我個人認為韓國、中國以及美國人民所期盼嘅只係和平,希望呢啲聲音能夠匯聚一齊。」,係首位企出嚟「反薩德」嘅演藝人。金濟東受訪嘅影片更喺央視播出,受到唔少大陸網民推崇,留言表示:「韓國總算仲有明理嘅人。」、「由以前就鍾意金濟東敢言嘅態度。」,但韓國網民就態度兩極。

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170309/56406398

現年43歲嘅韓國主持人金濟東一向關心政治,去年南韓總統朴槿惠因閨密干政導致國民不滿,喺光化門舉行多次集會,當時金濟東亦有出席,仲喺光化門進行演講,直言:「違憲唔係內亂咁係咩?」,曾吸引破萬民眾到場聆聽。

對於美韓合作部署「戰區高空防禦系統」(THAAD、又稱薩德系統),令到韓國同大陸嘅關係變得緊張,大陸更因薩德系統而有「禁韓令」抵制韓國,不過韓國未有讓步。雖然看似韓國民眾對薩德系統嘅反對呼聲唔大,但依然存在。據知薩德系統選址喺韓國慶尚北道星川郡,遭到當地居民極力反對,並企出嚟抗議,抗議嘅除咗係當地擔心會受到輻射影響嘅居民外,仲有驚會引起戰爭嘅市民。

而老家同樣喺慶尚北道嘅金濟東噚晚到當地嘅抗議現場聲援,表示:「我個人認為韓國、中國以及美國人民所期盼嘅只係和平,希望呢啲聲音能夠匯聚一齊。」,係首位企出嚟「反薩德」嘅演藝人。金濟東受訪嘅影片更喺央視播出,受到唔少大陸網民推崇,留言表示:「韓國總算仲有明理嘅人。」、「由以前就鍾意金濟東敢言嘅態度。」,但韓國網民就態度兩極。

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170309/56406398

比人打個陣先黎後悔
3月10日,SBS綜藝節目《Running Man》方面發佈了一組預告照。

照片中,宋智孝為了完成任務而向弟弟求助。借此機會,生意夥伴,弟弟李光洙向親弟弟問起了宋智孝,弟弟毫不掩飾地爆猛料令宋智孝驚惶萬狀。李光洙則深表同感,與弟弟合夥向宋智孝發起質疑。

此外,宋智孝在完成任務的途中幾乎動員了自己所有的人脈,還打電話向好友李棟旭求助。

另外,宋智孝弟弟爆料內容以及李棟旭能否出演《Running Man》,
將在3月12日晚6時25分播出。(責編:邵天翔)<全星網>

http://www.allthatstar.com/view.php?action=1795&postID=318982
Running Man E342 相關預告圖

Gary與尹健,尹尚,朴娜萊共同代言手機遊戲'섀도우버스(Shadowverse)

[사이게임즈 섀도우버스 CF 오디션 30초 자막편]

https://www.youtube.com/watch?v=7J6XBdn4pnA
@韓娛bnt新聞
#bnt新聞# 韓國演員#宋智孝#的弟弟將出演SBS電視台綜藝節目《#Running Man#》,爆料姐姐私生活。在新一期的節目中,將公開宋智孝為了完成任務而向弟弟尋求幫助的樣子。「business弟弟」#李光洙#在見到宋智孝的弟弟後,便開始詢問宋智孝的真實一面,弟弟隨後就爆料了姐姐的私生活,令宋智孝驚慌不已。而李光洙則對弟弟的爆料深有同感,還與弟弟齊心協力孤立宋智孝,默契的配合引發了眾人的爆笑。此外,宋智孝還將動員人脈,聯繫好友李棟旭試圖接頭,令觀眾期待不已。另外,《Running Man》該期節目將於12日下午6點25分(韓國時間)播出。

3/11泰國FM 仁川機場飯拍 (cr. ins cookinghusband) ​​​​

https://www.instagram.com/p/BRcxZcql49H/
QUAN更新ins:skull生病住院,原定3月11日作為曼谷RMFM特別嘉賓的舞台取消,向粉絲們致歉

Gary與尹健,尹尚,朴娜萊共同代言手機遊戲'섀도우버스(Shadowverse)

http://cafe.naver.com/shadowversekorea/143181

@韓娛bnt新聞
#bnt新聞# 韓國演員#宋智孝#的弟弟將出演SBS電視台綜藝節目《#Running Man#》,爆料姐姐私生活。在新一期的節目中,將公開宋智孝為了完成任務而向弟弟尋求幫助的樣子。「business弟弟」#李光洙#在見到宋智孝的弟弟後,便開始詢問宋智孝的真實一面,弟弟隨後就爆料了姐姐的私生活,令宋智孝驚慌不已。而李光洙則對弟弟的爆料深有同感,還與弟弟齊心協力孤立宋智孝,默契的配合引發了眾人的爆笑。此外,宋智孝還將動員人脈,聯繫好友李棟旭試圖接頭,令觀眾期待不已。另外,《Running Man》該期節目將於12日下午6點25分(韓國時間)播出。

一定好好笑
3/11泰國FM 抵達泰國機場飯拍 (cr. ins mue_chalanda) ​​​​

看見你的聲音 haha 果集播左啦

套野講咩??

套野講咩??

睇你把聲

泰國FM 現場圖(cr. ins-mycompany_official)

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞