召集所有running man既fans(9)

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
宋智孝 RunningMan 今日拍攝飯拍,又是黑暗料理? (cr. ins ararra_gram, kge_ee_, naver cafe gongju2008, naver blog pk21202) ​​​​

又係整嘢食?

都好耐冇煮

希望有驚喜

煮野食應該無乜特別
有d掛住Gary

韓國人好似鍾意睇煮野食~
可能收視會高啲
點解會請gfriend umji既 umji好怕醜綜藝麻麻
覺得請sinb或者eunha會好d

我想睇yuju

我都係
不過有在石帶住應該好啲嘅

我想睇yuju

我都係

sinb yerin最正
到而家都唔識欣賞umji個樣

umji係唔靚但幾可愛 怕怕醜醜忙內樣都得人鐘意
真係要大神先carry到佢

我想睇yuju

我都係

Eunha都係剪左短髮先正左
上次Yerin上黎節目都好有綜藝感 跳舞果度

我想睇yuju

我都係

Yerin綜藝感真係正
好肯放

我想睇yuju

我都係

Yerin綜藝感真係正
好肯放

在石同啲肯放既女嘉賓一組會好有睇頭
3月15日,KBS 2TV綜藝節目《Happy Together》方面公開了一組15週年特輯的預告照。

預告照顯示,演員孫賢周、金相浩、歌手金希澈、John Park、Hello Venus成員娜拉、諧星李秀根作為嘉賓出演了節目。

「汗蒸房脫口秀」錄製過程中,李秀根首先說道:「跟金希澈熟悉了之後,好處特別多。可以和女團成員在不化妝的情況下進行視頻通話,對方好像都不把金希澈當成男性看待。」金希澈一聽,馬上接過來道:「所以說我喜歡男人的傳聞都是這麼造出來的。」

隨後,金希澈在屢屢自爆私生活否認傳聞的同時,向娜拉積極表示好感。金希澈表示自己如果有喜歡的女生,不會很隨意地走近對方。他還向娜拉表示:「我們現在還是相互說敬語吧。娜拉的父親就是我的老丈人。」令現場的氣氛頓時火熱起來。

另外,《Happy Together》15週年特輯「Friends Returns」已於3月9日播出,廣受觀眾好評並取得了今年最高收視率。接下來,「汗蒸房脫口秀」將於3月16日播出,「鐵盤練歌房」將於3月23日播出。(責編:邵天翔)<全星網>

http://www.allthatstar.com/view.php?action=1795&postID=320117
宋智孝 電影<風風風> 濟州島拍攝 今日飯拍 (cr. ins heex2.kim) ​​​​

《宋智孝的Beauty View》 贊助圖 (cr. ins mamaade_korea) ​​​​

宋智孝 電影《風風風》飯拍 (cr. ins narae.seo)

http://www.weibo.com/tv/v/EzTbnqheL?fid=1034:d494c3417623312c1bb3de7ea0d6f971

Haha和Skull確認參加4月29日在LA舉辦的第15屆Korea times music festival
[던킨도너츠] 트위스트킹21 full

https://www.youtube.com/watch?v=ZZK_jOU3i9w
《宋智孝的Beauty View》 贊助圖 (cr. ins mamaade_korea) ​​​​

智孝個髮型

智孝個髮型

智孝個髮型

好怪喎 好似夾硬扮後生咁

都可以咁講

智孝個髮型

都可以咁講

真係好怪
不過好似係話想遮住額頭個傷痕先用假髮咁樣

智孝個髮型

都可以咁講

真係好怪
不過好似係話想遮住額頭個傷痕先用假髮咁樣

咁大獲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞