召集所有running man既fans(9)

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
想問RM係咪今個星期停一集
見成日都未出

到底製作組知唔知我地要咩

見到咁多嘉賓都驚......

6VS6

6VS6

分6組至

6VS6

分6組至

都幾肯定係Couple Race,嘉賓係5女1男,泰俊多數搭智孝

6VS6

分6組至

都幾肯定係Couple Race,嘉賓係5女1男,泰俊多數搭智孝

已確定Couple Race
光洙+全昭旻(全素敏)
大神+GFRIEND 嚴智
智孝+崔泰俊
哈哈+朴真珠
國兒+李世英
鼻子叔+姜漢娜

消息來自周一吧

6VS6

分6組至

已確定Couple Race
光洙+全昭旻(全素敏)
大神+GFRIEND 嚴智
智孝+崔泰俊
哈哈+朴真珠
國兒+李世英
鼻子叔+姜漢娜

消息來自周一吧

又係couple race
15年嗰陣好多couple race睇到驚....
有啲嘉賓綜藝感唔係好好就好悶..
同埋內容又冇乜新意
希望呢集有啲新意
今日有拍攝,6個嘉賓

cr:newsen
嘉賓:全昭旻(全素敏),GFRIEND 嚴智,崔泰俊,朴真珠,李世英,姜漢娜

Couple race
第一個無記錯係咪同gary part過
今日有拍攝,6個嘉賓

嘉賓:全昭旻(全素敏),GFRIEND 嚴智,崔泰俊,朴真珠,李世英,姜漢娜

Couple race

couple race玩多到唔記得
今天的錄製嘉賓:Gfriend嚴智、全素敏、姜漢娜、崔泰俊、朴真珠、李世英。

@劉在石吧_yoojaeseokBar

【「劉大神,又...」 劉在石為麗水水產市場火災重建捐款】

各個類似新聞重點內容彙總:
1. 劉在石1月15日為麗水水產市場火災重建捐款五千萬
2.全國災害救助協會相關者看到報導後確認,表示「劉在石參與的捐贈很多,本人並不想公開」 「我們也有很多次很遲才知道」 「因為劉在石來捐贈之類的聯絡也很多」
3.所屬社FNC表示「是所屬藝人個人的捐贈行為,公司方面不好確認」
4.劉在石在去年10月和12月也通過全國災害救助協會分別向颱風受害者和大邱西門市場火災受害商戶各捐款五千萬
5. 麗水水產市場和大邱西門市場都曾是rm的拍攝地

宋智孝 RunningMan 今日拍攝飯拍,又是黑暗料理? (cr. ins ararra_gram, kge_ee_, naver cafe gongju2008, naver blog pk21202) ​​​​

(cr. ins lcflower8311, eun_ha_jeon, hss2551, 1313.rachel.kim, gyeongyun_96, hye_na93)

昨日拍攝飯拍
宋智孝 RunningMan 今日拍攝飯拍,又是黑暗料理? (cr. ins ararra_gram, kge_ee_, naver cafe gongju2008, naver blog pk21202) ​​​​

又係整嘢食?

又係整嘢食?

都好耐冇煮

又係整嘢食?

都好耐冇煮

希望有驚喜
今日有拍攝,6個嘉賓

Couple race

couple race玩多到唔記得

原來我認錯名

又係整嘢食?

都好耐冇煮

希望有驚喜

煮野食應該無乜特別
有d掛住Gary

又係整嘢食?

都好耐冇煮

希望有驚喜

煮野食應該無乜特別
有d掛住Gary

以前用朱古力做醬,仲有牛腩係配角既菜之類,唔起望睇唔知邊次正正經經係到睇個幾個學個廚既嘉賓鬥
點解會請gfriend umji既 umji好怕醜綜藝麻麻
覺得請sinb或者eunha會好d

又係整嘢食?

都好耐冇煮

希望有驚喜

煮野食應該無乜特別
有d掛住Gary

點解會請gfriend umji既 umji好怕醜綜藝麻麻
覺得請sinb或者eunha會好d

我想睇yuju
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞