召集所有running man既fans(9)

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
Sbs同mbc都停
好似係
Kbs會照播

居然照播213??

睇貼吧好似話因為KBS有兩個台

213好似係kbs2
新聞會放kbs1

韓國人應該睇新聞多?
定213

有冇人查到尋日JTBC新聞收視就知
=============KBS2===============
超人回來了 9.4% (-1.0%)
兩天一夜3 12.3% (-5.4%)
(簡稱213)

=============SBS================
花樣旅行 2.8% (-1.0%)
Running Man 停播
Kpop Star6(上) 14.4% (+1.1%)
(下) 16.5% (+0.7%)

=============MBC================
蒙面歌王 9.2% (-2.5%)
隱秘而偉大 停播

《花樣旅行》、《蒙面歌王》中途停播,改直播朴槿惠離開青瓦台特報

花樣旅行低到
我寧願rm停播好過收視跌到傻。。。

2.8
好彩rm停左

花樣旅行好似會有第2季

但我覺得咁既收視,最多都係4

真係摺左佢好過

不過我有不祥預感兩星期後RM改到依個時段,都唔會好花樣旅行好多

冇眼睇RM會幾慘

韓國網民都鬧rm改時段
rm點算
Sbs同mbc都停
好似係
Kbs會照播

居然照播213??

睇貼吧好似話因為KBS有兩個台

213好似係kbs2
新聞會放kbs1

韓國人應該睇新聞多?
定213

有冇人查到尋日JTBC新聞收視就知

搵到

總統搬家
KBS1 10.1%
MBC 8.6%
SBS 6.6%
JTBC 5.853 %
YTN 2.201%
=============KBS2===============
(簡稱213)

=============SBS================

=============MBC================
隱秘而偉大 停播

《花樣旅行》、《蒙面歌王》中途停播,改直播朴槿惠離開青瓦台特報

花樣旅行低到

2.8
好彩rm停左

花樣旅行好似會有第2季

真係摺左佢好過

不過我有不祥預感兩星期後RM改到依個時段,都唔會好花樣旅行好多

冇眼睇RM會幾慘

都要睇埋YG頭 始終花樣旅行係YG同SBS一齊搞嘅節目
又要等多個禮拜
(簡稱213)

隱秘而偉大 停播

花樣旅行低到

2.8
好彩rm停左

花樣旅行好似會有第2季

真係摺左佢好過

冇眼睇RM會幾慘

YG請左好多PD,咁一係換左個PD
(簡稱213)

隱秘而偉大 停播

花樣旅行低到

2.8
好彩rm停左

花樣旅行好似會有第2季

真係摺左佢好過

冇眼睇RM會幾慘

YG請左好多PD,咁一係換左個PD

直接搞個新綜藝好過啦
普美又上
Apink全員呢
[INFO] 170313 Apink's Bomi to guest on SBS 'Running Man' along w/ Choi Min Woong, they're currently filming the show + to be broadcast soon

今日微博消息好多都停更1日,應該係關薩德事

3月12日,tvN綜藝節目《新西遊記3》導演版如時播出,第三季也正式收官。

節目播出了姜虎東、殷志源、李秀根、安宰賢、圭賢、宋旻浩等人在中國旅行路上的未被收錄到正式節目中的花絮片段,並且在節目最後也宣佈了將於6月份製作第四季的消息,但將前往其他國家旅行,目的地不是中國。由於圭賢參軍服役的可能性較大,所以成員是否還會是姜虎東、殷志源、李秀根、安宰賢、圭賢、宋旻浩六人組成,目前尚無法確定。

另外,《新西遊記》是按照中國古典《西遊記》設定角色,借用日本漫畫《七龍珠》裡的龍珠道具做任務,旅遊途中做遊戲的真人秀節目。節目第三季六名成員形象分別被設定為唐僧、孫悟空、豬八戒、沙僧、布爾瑪、龜仙人,播出後受到了大眾喜愛。(責編:邵天翔)<全星網>

http://www.allthatstar.com/view.php?action=1795&postID=319394

@kang_gary8888

입터짐

cr:mkim0812 ins
@酒癮少女FFFlora

@_le_leesha
우오오어옹와오어앙오아
#런닝맨 #런닝맨촬영 #이광수 #김종국 #윤보미 #하하

@_radiooooo

자주와요 #유느님
야근의 피로가 이상하게 좀 풀린느낌.
#유느님효과 #런닝맨 💪
아 근데 난 #하찮은 #명수옹 이 더 좋드라 ㅋㅋㅋㅋㅋ
그냥 웃김 ㅋㅋㅋㅋ 코드맞음 ㅋㅋ 안 오시나.. #쥐팍
@hyeoooony

저는아두아주성공해버린덕후람니다ㅜ본순간진짜로입딱벌어질정도인우리뽐언니미모!목소리도졸귀고으악사랑해요언니ㅜ앞으로스브스에서피와땀을갈아열일해야게따ㅜ그럼한번더보게해주겠지?런닝맨촬영중이엇는데하하왕작고광수왕크다!송지효겁나예뻐>< #런닝맨 #에이핑크 #윤보미 #나는 #성덕 #오징어가되어버려서스티커를안붙일수가없어따

8站團票下星期有得拎啦
今日有拍攝,6個嘉賓

cr:newsen
嘉賓:全昭旻(全素敏),GFRIEND 嚴智,崔泰俊,朴真珠,李世英,姜漢娜
到底製作組知唔知我地要咩
到底製作組知唔知我地要咩

見到咁多嘉賓都驚......
想問RM係咪今個星期停一集
見成日都未出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞