召集所有running man既fans(9)

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
點解我睇到最尾比人cut左 又無講結局又無預告

好似冇預告

個結局o係下集

原來係咁
《花樣旅行》19日終映…26日開始《Running Man》↔《Fantastic Duo》

​7日,韓國某放送界相關人士向OSEN透露,《花樣旅行》將於19日終映,《Fantastic Duo》第二季26日首播。

此外,《Running Man》將從26日起,在下午4點50分(韓國時間)播出。

韓網新聞評論見下:

此部分為韓國網友在該新聞下的評論,與K-Day觀點無關

也不代表國內網友的觀點

http://www.weibo.com/ttarticle/p/show?id=2309404082756530342162
【Sports東亞】[五年如一日走在慈善路上的劉大神,"公眾人物的社會責任心"] 自2013年"介孤朋"特輯將活動拍賣所得全部捐贈開始,#劉在石# 的善行一直持續到了現在.除去年2月和11月各捐贈5000萬韓元煤炭外,上月劉在石同樣捐贈了價值5000萬韓元的煤炭.值得稱讚的是,劉在石的捐贈行為並不是一時的心血來潮,而是對慈善事業持之以恆的關注,到現在已經5年了.對此,"飯桌共同體福祉財團"表示:"再次對劉在石先生表示感謝"以及"需要這樣的社會精神去維護我們社會的安定"大神真的人超級好

韓國人似乎對轉時間播好反感

睇黎將來收視都係凍過水

@百度宋智孝官方貼吧

170307 宋智孝新電影《風風風》試拍
MY Company本部長 (cr. ins-good_51_news)

[翻譯: 熙] 電影《風風風》終於要開始了
所有的演員,工作人員都祈禱能順利的完成

@歐尼網
#宋智孝# 粉絲們的福利來了!!!為了感謝大家一直以來對歐尼網和#宋智孝的beautyview# 的關注,歐尼網準備了宋智孝親筆簽名照,發給大家~只要觀看#宋智孝的beautyview# 第三集,即可獲得宋智孝親筆簽名~!

智孝 手機遊戲 'Lords mobile' 新廣告~

(cr IGG youtube)

http://www.weibo.com/tv/v/EyEvLn374?fid=1034:1bc664a434a14d5b31b19e4420a49bb9
#halyang# 17S/S coming soon#2017SS# ​​​​

《花樣旅行》19日終映…26日開始《Running Man》↔《Fantastic Duo》

​7日,韓國某放送界相關人士向OSEN透露,《花樣旅行》將於19日終映,《Fantastic Duo》第二季26日首播。

此外,《Running Man》將從26日起,在下午4點50分(韓國時間)播出。

韓網新聞評論見下:

也不代表國內網友的觀點

http://www.weibo.com/ttarticle/p/show?id=2309404082756530342162

有啲意外佢地咁大反應

韓國人似乎對轉時間播好反感

睇黎將來收視都係凍過水

第9講得好啱
btw 我又唔覺新一集咁好
今集睇完真係忍唔住上黎講兩句
無嘉賓黎講算最差
好鬼無聊又無內容 成集都唔知點咁
成日搵成員笨柒 又屈錢請食飯又要人搬埋屋

哩集先係真正既休息week

邊到有休息

韓網新聞評論見下:

也不代表國內網友的觀點

好似隔一排調一次
無嘉賓黎講算最差

邊到有休息

不停搬野喎
無嘉賓黎講算最差

邊到有休息

不停搬野喎

可能講班 PD
無嘉賓黎講算最差

邊到有休息

不停搬野喎

可能講班 PD

改版後第一集,其實有d失望
無嘉賓黎講算最差

邊到有休息

不停搬野喎

可能講班 PD

我覺得個秘密基地會o係改版方向扮演好重要既角色
現年35歲嘅韓國綜藝節目《Running Man》嘅成員宋智孝,早前成為韓國手機遊戲嘅代言人,當中智孝以唔同造型示人,包括古代希臘女神話型,亦有型爆打女look。

而智孝為代言嘅遊戲亦有拍攝廣告,當中廣告商已於前日公開咗最新廣告片,喺片段中智孝就以希臘女神造型示人,佢似乎被壞人捉咗,見佢滿頭大汗,被綁起上嚟,當中佢胸前件衫仲爆開,感覺好誘人,跟住有個大隻念拎住一支鐵棒,想用熱辣辣嘅炭嚟燒智孝,氣若柔絲嘅智孝就含住淚叫:「救我」,真係睇到粉絲我見猶憐。

唔少網民睇完都話好想拯救智孝,亦有網民個廣告予人好SM嘅感覺。

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170308/56396876
身材會唔會假得有啲過份
同埋真係好有sm feel
無嘉賓黎講算最差

邊到有休息

不停搬野喎

可能講班 PD

我覺得個秘密基地會o係改版方向扮演好重要既角色

無嘉賓黎講算最差

邊到有休息

不停搬野喎

可能講班 PD

搬個幾步路同四圍拍點都係今集輕鬆D既
無嘉賓黎講算最差

邊到有休息

不停搬野喎

可能講班 PD

搬個幾步路同四圍拍點都係今集輕鬆D既

雖然今集比以前無咁精彩, 但睇佢6個既互動,先係最正, 都有笑點
輕輕鬆鬆一集都唔錯啦~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞