召集所有running man既fans(9)

1001 回覆
18 Like 10 Dislike

一開始Haha就話要夾公仔機 如果我屋企有部就正
成集真係好高質 好多surprise

Lalaland國兒
小偷長頸鹿 諗住要d枱凳

然後細佬爆大穫 智孝每日飲啤酒用
仲要打家姐一拳 之後智孝打返光洙笑死我

打比東旭個度 宋智孝的韓文教室
然後雙石亂用d錢 10萬轉眼無曬
但佢兩個驚唔知點同班細佬妹交代 好有愛

之後鐘國玩狗 兩條友仲要開心過隻狗
趙寅成又好好笑 光洙老豆

成集最驚喜係車太炫
係rm基地到拍213一定好正
蒙面x213xRM
個part真係笑撚死

最後智孝識得拆馬桶蓋
最正係golf成功 good ending
希望遲d可以係基地拍 唔好浪費左
sbs個收視好慘不忍睹

花樣上星期跌左上唔返黎

果然畀蒙面拉走哂收視

話說睇wiki先發現213 2016全年都係同時段收視第1
車氏
佢個女好靚好可愛 不停笑又跑黎跑去
大神同鼻子賭錢都幾好笑

都叫左王鼻今年都係咩都唔好做

個pd玩9佢地
好少見大神份量咁少
比人cut哂

今集個個都好好笑
仲有班客串都幾高質 無計啦
下集就有umji睇 好期待

希望GFriend可以真係搵集上曬去

我會想睇其他女團多啲
成團都有藝能感既有冇

我會想睇其他女團多啲
成團都有藝能感既有冇

少時

我會想睇其他女團多啲
成團都有藝能感既有冇

少時

Apink

我會想睇其他女團多啲
成團都有藝能感既有冇

少時

Apink

Mamamoo
訓唔著上youtube睇下啲人cut落黎既片
突然醒起有一集係
Gary同haha仲有唔個邊個係度跳舞
其中一part 係3人wave
個集有隻game係要汁俄羅斯方塊
最快拼好自己個幅就贏
有無巴絲記得係邊集
突然醒起有一集係
最快拼好自己個幅就贏
有無巴絲記得係邊集

E254少女時代個集
突然醒起有一集係
最快拼好自己個幅就贏
有無巴絲記得係邊集

E254少女時代個集

原來係haha
Btw thx
突然醒起有一集係
最快拼好自己個幅就贏
有無巴絲記得係邊集

E254少女時代個集

原來無haha
Btw thx

一開始Haha就話要夾公仔機 如果我屋企有部就正
成集真係好高質 好多surprise

Lalaland國兒
小偷長頸鹿 諗住要d枱凳

然後細佬爆大穫 智孝每日飲啤酒用
仲要打家姐一拳 之後智孝打返光洙笑死我

打比東旭個度 宋智孝的韓文教室
然後雙石亂用d錢 10萬轉眼無曬
但佢兩個驚唔知點同班細佬妹交代 好有愛

之後鐘國玩狗 兩條友仲要開心過隻狗
趙寅成又好好笑 光洙老豆

成集最驚喜係車太炫
係rm基地到拍213一定好正
蒙面x213xRM
個part真係笑撚死

最後智孝識得拆馬桶蓋
最正係golf成功 good ending
希望遲d可以係基地拍 唔好浪費左

智孝一同光洙一組即刻勁活躍
國兒佢地第2張空白支票要烤爐唔要夾公仔機

光洙佢地有十皮野 買完飛鏢仲有8萬幾 應該夠買烤爐

QUAN更新ins:
首先祝賀河soul的誕生!!!!!
在這個意義上,這週的一周推薦曲是星的“你最棒”~!!真的最棒最棒..!!請留下為HAHA星夫婦和Soul應援的話吧~
#一周推薦曲#星#star #你最棒#HAHA # 3月22日#soul誕生#祝福

但冇時間
今集車氏果度真係笑到傻
星期六就FANS MEETING
希望你地睇得開心. 等住你地POST相

奇怪既係gfriend已經上過無挑兩次
有次仲要係美國特登搵佢地一齊拍

唔知係咪因為形象正面

QUAN更新ins:
首先祝賀河soul的誕生!!!!!
在這個意義上,這週的一周推薦曲是星的“你最棒”~!!真的最棒最棒..!!請留下為HAHA星夫婦和Soul應援的話吧~
#一周推薦曲#星#star #你最棒#HAHA # 3月22日#soul誕生#祝福

夾公仔機點睇都應該最難拎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞