召集所有running man既fans(9)

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
李光洙廣告片場花絮公開 戴眼鏡扮文藝青年

http://www.allthatstar.com/view.php?action=1791&postID=322246
國兒佢地第2張空白支票要烤爐唔要夾公仔機

光洙佢地有十皮野 買完飛鏢仲有8萬幾 應該夠買烤爐

夾公仔機點睇都應該最難拎啦

我覺得咁多樣野,鏡面燈先最難拎
但又真係比鐘國佢地拎到

順帶一提,我之前都有諗過買夾公仔機......
但最後買左部扭蛋機
所以...真係會有人買依d無謂野架

我勁鍾意夾公仔
我都想買

有一部應該爽死

冇公仔夾得機好空虛姐

自己擺d公仔入去 夾完再放返入去屌

睇返成龍個集
其實請到成龍應該真係幾勁 個陣既rm
睇返成龍個集
其實請到成龍應該真係幾勁 個陣既rm

當時集集都2字頭收視
大家星期六幾點去?
大家星期六幾點去?

以前未去過想問最好早幾多入場好?
大家星期六幾點去?

同問
有冇都係block8嘅巴絲
大家星期六幾點去?

同問

全部坐位入場30分鐘前坐定最好啦
但我糾結緊幾點去
大家星期六幾點去?

同問

但我糾結緊幾點去

想當年極早去然後9 fing左勁耐
大家星期六幾點去?

同問

但我糾結緊幾點去

今次第一次去仲諗住1 2 點到
但係咪太誇張
大家星期六幾點去?

同問

有呀
大家星期六幾點去?

同問

但我糾結緊幾點去

但係咪太誇張

8:30pm開show,你12點到
大家星期六幾點去?

同問

但我糾結緊幾點去

但係咪太誇張

係喎 但唔知幾點去好
大家星期六幾點去?

同問

但我糾結緊幾點去

但係咪太誇張

係喎 但唔知幾點去好

話說,我想問佢地5個係咪25號即日到港,之後即日離港?

同問

但我糾結緊幾點去

但係咪太誇張

係喎 但唔知幾點去好

我4點先出發會唔會太遲?
諗住睇下有無野拎咋
大家星期六幾點去?

同問

但我糾結緊幾點去

但係咪太誇張

係喎 但唔知幾點去好

話說,我想問佢地5個係咪25號即日到港,之後即日離港?

上年既話, 智孝完SHOW就走
光洙鍾國果啲都會留多日. 果次去中環食野被人影相
我諗HAHA會趕住走去睇小朋友
5點左右啦
排隊拎下d 站派既應援物
同d 易拉架合照下咁
大家星期六幾點去?

同問

但我糾結緊幾點去

但係咪太誇張

嚴重誇張

預交通時間預多1-2小時就夠

去廁所影下相
#宋智孝#出席3月25日RM香港FM韓國機場飯拍(cr. ins kaikaikwanb) ​​​​

臨開場前去廁所要排隊

大家早D去

開show後唔駛去廁所
【Naver綜合】24日,金鍾國與李光洙因RunningMan香港Concert行程,經由仁川機場前往香港. ​​​​

我唔識光洙個fasion
韓國人氣綜藝節目《Running Man》(RM)嘅5位成員宋智孝、金鐘國、李光洙、池錫辰、HaHa,聽日將於香港亞博館舉行亞洲巡迴粉絲見面會香港站,佢哋亦於今日陸續抵港為見面會做準備。據知智孝、光洙及金鐘國同一航班抵港,而光洙現身首爾仁川機場時雖然戴住黑超及口罩遮樣,但亦大方同粉絲合照;至於金鐘國以一身全黑打扮出發,頸上嘅金鏈相當搶眼。智孝同樣以全黑打扮襲港,同樣親民地同粉絲合照。

而神劇《來自星星的你》「千頌伊細佬」安宰賢亦於今日出發來港,出席聽晚於邵氏舉行嘅愛滋病研究基金會 (amfAR) 第三屆慈善籌款晚宴,不過今早就爆出其演員老婆具惠善健康亮紅燈要辭演劇集嘅消息,未知係咪太擔心老婆,只見安宰賢全情冇乜笑容。

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170324/56472409
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞