召集所有running man既fans(9)

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
啱啱攞左飛
你地坐邊

block a row G

block a row t

都幾近啊 雖然仲有啲人擋

block a row j
估唔到咁前,不過側邊位
啱啱攞左飛
你地坐邊

估唔到咁前,不過側邊位

我q 但係15號 隔離就係台
啱啱攞左飛
你地坐邊

估唔到咁前,不過側邊位

咁正 我12 同13
你地仲前過我
我block 3
《跟著MOM走》明晚首播 金鐘國貼心孝順如「女兒」

明晚(3月20日)11時,TV朝鮮新綜藝節目《不懂事的兒子的孝順旅行—跟著MOM走》(以
下簡稱《跟著MOM走》)將進行首播,將公開歌手金鐘國與母親趙慧善(音)展開的旅行
故事。

節目錄影時,金鐘國向母親展現出瞭如女兒般的溫柔一面。作為演藝圈出名的孝子,金鐘
國始終對母親照顧有加並表示:「和媽媽兩個人旅行,我完全不會感到任何尷尬。」隨後
,金鐘國坦言道:「之前以Turbo成員身份活動的時候,我是在媽媽患上乳腺癌並接受手
術後才知道那個消息。從那以後,我就想『原來我的父母並不一定能夠等到我成功的那時
』,之後只要有海外行程,我就會和媽媽一起。」

另外,《跟著MOM走》是一檔記錄長大了的明星兒子與一輩子為兒子而活的母親展開的旅
行故事的新概念孝道旅行節目,透過旅行讓兒子們與媽媽們形成共鳴,一同創造回憶,將
於明晚11時首播。(責編:歸芸珠)<全星網>

http://www.allthatstar.com/tw/view.php?action=5207&postID=321145
啱啱攞左飛
你地坐邊

估唔到咁前,不過側邊位

咁好
我都想近台
Running Man E343 預告 , 下周開始更改為韓國時間下午4點50分播出

《Running Man》 E475 Preview|런닝맨 475회 예고 20170326

https://www.youtube.com/watch?v=deKV8uji5z0
今天出席了首爾馬拉松賽賽後公演的Haha和Skull

韓國女諧星李國珠近期跟男歌手Sleepy於韓國綜藝節目《我們結婚了》演假想夫婦,於噚日播出一集中,Sleepy去探班見李國珠時,於眾人起哄下咀李國珠嘅臉。節目播後,有網民就留言「Sleepy咀咗一個豬頭」、「Sleepy係資本主義嘅極致」、「就算畀我好多演出費,我都唔想咀豬頭女」等。

李國珠難忍網民嘅留言,留言:「睇嚟你哋生得好靚,就算俾我100億韓圜,我都唔會錫你哋,擔心Sleepy前先擔心自己吧,我已經截圖啦。」

不過有指網民稱李國珠為「豬頭」唔係因為李國珠嘅身形,而係批評佢平時於其他節目中曾多次性騷擾男藝人。有網民翻摷李國珠前年於《SBS演藝大賞》跟金鐘國表演時,故意擰轉頭令金鐘國咀自己,咀完後李國珠表現興奮,金鐘國就唔知點俾反應。

另外,李國珠又曾於節目中摸已婚男趙正治屁股,事後李國珠有就事件道歉,不過網民就批評:「李國珠之前摸未婚嘅男星,事件就不了了之。」又曾多次於節目中強吻其他男嘉賓,早已引起網民不滿。

而男星溫時宇(音譯)今日就於Facebook留言:「被留言抨擊係唔係心情好差?有冇諗過嗰啲被你於公眾地方性騷擾嘅男星?」雖然溫時宇冇開名表示講緊李國珠,但網民都猜測溫時宇係批評緊李國珠過往嘅性騷擾行為。
李國珠現時已刪除早前反擊網民嘅留言。

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170319/56449862
韓國女諧星李國珠近期跟男歌手Sleepy於韓國綜藝節目《我們結婚了》演假想夫婦,於噚日播出一集中,Sleepy去探班見李國珠時,於眾人起哄下咀李國珠嘅臉。節目播後,有網民就留言「Sleepy咀咗一個豬頭」、「Sleepy係資本主義嘅極致」、「就算畀我好多演出費,我都唔想咀豬頭女」等。

李國珠難忍網民嘅留言,留言:「睇嚟你哋生得好靚,就算俾我100億韓圜,我都唔會錫你哋,擔心Sleepy前先擔心自己吧,我已經截圖啦。」

不過有指網民稱李國珠為「豬頭」唔係因為李國珠嘅身形,而係批評佢平時於其他節目中曾多次性騷擾男藝人。有網民翻摷李國珠前年於《SBS演藝大賞》跟金鐘國表演時,故意擰轉頭令金鐘國咀自己,咀完後李國珠表現興奮,金鐘國就唔知點俾反應。

另外,李國珠又曾於節目中摸已婚男趙正治屁股,事後李國珠有就事件道歉,不過網民就批評:「李國珠之前摸未婚嘅男星,事件就不了了之。」又曾多次於節目中強吻其他男嘉賓,早已引起網民不滿。

而男星溫時宇(音譯)今日就於Facebook留言:「被留言抨擊係唔係心情好差?有冇諗過嗰啲被你於公眾地方性騷擾嘅男星?」雖然溫時宇冇開名表示講緊李國珠,但網民都猜測溫時宇係批評緊李國珠過往嘅性騷擾行為。
李國珠現時已刪除早前反擊網民嘅留言。

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170319/56449862

好勇武
啱啱攞左飛
你地坐邊

估唔到咁前,不過側邊位

咁好
我都想近台

個個都好前, 我blk a row p

估唔到咁前,不過側邊位

咁好
我都想近台

你喺我前一行

估唔到咁前,不過側邊位

咁好
我都想近台

你喺我前一行

睇黎大家全部block a
有中字未?
有中字未?

新`一集有SEED未? 一星期無睇好想睇
新`一集有SEED未? 一星期無睇好想睇

同求

估唔到咁前,不過側邊位

咁好
我都想近台

你喺我前一行

我上快達票買飛Block C

估唔到咁前,不過側邊位

咁好
我都想近台

你喺我前一行

我上快達票買飛Block C

我仲後過rowp
dont worry
頭5行內
開始期待了
但最近忙到嘔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞