召集所有running man既fans(9)

1001 回覆
18 Like 10 Dislike
大家星期六幾點去?

以前未去過想問最好早幾多入場好?

同問
有冇都係block8嘅巴絲

長期CD rom
block 8 here

真係未見過你

咁有冇見過我

有...

半CD-rom路過
見八站個啲無講幾點機
仲以為係聽日先到添

我都以為係

平時會係咁洗版話黎咗香港
然後問你地準備好未呀?
再順帶一提聽日嘅應援係點(其實係post嘅重點)
見八站個啲無講幾點機
仲以為係聽日先到添

我都以為係

然後問你地準備好未呀?

其實我知今日到
主辦無公布比8站,不過8站admin應該全部都知幾時黎
#宋智孝#出席3月25日RM香港FM韓國機場飯拍(cr. ins kaikaikwanb) ​​​​

呢個女仔我識
見八站個啲無講幾點機
仲以為係聽日先到添

我都以為係

見個追星frd同光洙影左相
見八站個啲無講幾點機
仲以為係聽日先到添

我都以為係

然後問你地準備好未呀?

其實我知今日到

點知確實嘅航班
見八站個啲無講幾點機
仲以為係聽日先到添

我都以為係

然後問你地準備好未呀?

其實我知今日到

點知確實嘅航班

都係聽朋友講
而且有啲ig有share航班
見八站個啲無講幾點機
仲以為係聽日先到添

我都以為係

然後問你地準備好未呀?

其實我知今日到

點知確實嘅航班

都係聽朋友講
而且有啲ig有share航班

再唔係買航班,之前追過一次跟機果時買過
見八站個啲無講幾點機
仲以為係聽日先到添

我都以為係

然後問你地準備好未呀?

應援物品其實係邊個搞
未去過咩都唔知
見八站個啲無講幾點機
仲以為係聽日先到添

我都以為係

然後問你地準備好未呀?

應援物品其實係邊個搞
未去過咩都唔知

都係八站果啲
到時會有唔同站去派
有無巴打聽晚想去睇又無買飛
我有多左張飛可以請一個去睇
到時去到亞博俾你

幫手推一推

真心想去睇就搵呢位巴打啦
見八站個啲無講幾點機
仲以為係聽日先到添

我都以為係

然後問你地準備好未呀?

應援物品其實係邊個搞
未去過咩都唔知

都係八站果啲
到時會有唔同站去派

係咪普通觀眾行埋去都可以拎得架?
到時去到亞博俾你

幫手推一推

Hi巴打 仲有無?
到時去到亞博俾你

仲有嗎
代fd放1480
佢自己1個睇,有冇人一齊?
最好絲打

https://t.me/Gongyoobb

唔記得講係原價加信用卡手續費
見八站個啲無講幾點機
仲以為係聽日先到添

我都以為係

然後問你地準備好未呀?

應援物品其實係邊個搞
未去過咩都唔知

都係八站果啲
到時會有唔同站去派

係咪普通觀眾行埋去都可以拎得架?

係呀 您行埋去拎就得架啦
「馬油」馬來西亞活動宣傳視頻截圖

cr DCLKS ​​​​

Guerisson Brand Model - Meet Lee Kwang Soo Live in Malaysia

https://www.youtube.com/watch?v=gnqx8adG72o
Guerisson Brand Model Meet Lee Kwang Soo Live in Malaysia

https://www.youtube.com/watch?v=kcWIS-LHJY0
#宋智孝的beautyview# View拍明星 - #宋智孝# 很會做家務,只是不會化妝和打扮,唱歌也不在節奏上

http://www.weibo.com/tv/v/EBkob5iqc
@joesone_7012
아직 몇번 볼 수 있을까
형님 감사해요. 재미있게 다녀오세요
#지석진 #jeeseokjin #런닝맨 #runningman

韓國人氣綜藝節目《Running Man》五位成員宋智孝、金鐘國、李光洙、池錫辰同HaHa將於今晚喺亞博館開騷,雖然冇咗劉在錫,但粉絲依然捧場。

噚日智孝、光洙同金鐘國率先襲港,當日智孝現身VIP通道時好鬼避忌,唔知係唔係因為現場有傳媒拍照,所以佢即匆匆趕上車,原來智孝咁急趕係因為佢件衫,唔好睇智孝噚日一身黑色打扮包到冚,其實佢皮褸內條裙勁低胸,有粉絲就成功影到智孝行緊時未有用手遮住褸嘅圖片,當中智孝條裙勁低胸,唔知智孝係唔係知自己谷胸太搶鏡,所以見到傳媒時就即時拉緊件褸,等大家睇唔到佢咁性感。

至於一向親民嘅光洙噚日抵港後都有出去食飯,有粉絲就成功捕獲到光洙,光洙仲好親民,即使上咗車都即刻落返車同粉絲影相,亦有收粉絲送畀自己嘅可樂,仲冧爆用韓文主動同粉絲講:「好耐冇見。」認真識做。而池錫辰噚晚亦抵港,佢喺機場亦都勁親民,同粉絲影合照。

另外,韓劇《花郎》嘅男星朴敍俊今日亦都襲港,出席今晚喺邵氏舉行嘅愛滋病研究基金會 (amfAR) 第三屆慈善籌款晚宴。

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170325/56476999
到時去到亞博俾你

幫手推一推

Hi巴打 仲有無?

hi 巴打 有 請留TG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞