懇請大家睇睇周保松老師呢篇「論林鄭的新論述」

1273 回覆
2414 Like 36 Dislike
Pugsh
好文pish
變返和理遊行起路障引佢主動出手先?
不過武勇手足實唔buy
絕對認同!
林鄭呢個記招完全係俾個班中間偏藍的人睇,想逆轉民意。
我地萬萬不可中計,呢個時候更加要冷靜智取
勇武的付出,大家都支持同欣賞,絕不割蓆。
有咩做得岩/唔岩,我地賽後再檢討,但依家係仲打緊仗呀!
和理非都要出動,文宣戰要開始!
耐心教育身邊的中間派,唔好中林鄭圈套
爭民意,得民心得天下,唔好再係同溫層以為多人支持,我身邊好多中間派唔夠堅定都開始動搖。

支持搞民間記者會! 向市民解釋今次運動的各大理念
自己都行多一步,多啲同中間個班討論教化,唔好下下一黎就屌人。試下係佢地角度諗野,再說服。係好辛苦,但一定要忍要堅持呀!
pushhhh
多謝分享
Push
Push
革命向來係中共大忌
我地係要真普選 唔係獨立
𧫴記
my point of view

https://lih.kg/1419111
推!唔好中哂計
push
同埋
經濟安穩 同 自由民主
係可以共存
支持
勇武從來都係下策, 連美國都唔係下下出兵打鳩人啦
上兵伐謀, 其次伐交, 其次伐兵, 其下攻城, 孫子無教錯人o架
無戰略目的你同黑警對峙黎托咩, 呢兩個月612最有戰略目的, 71次之, 其他好多都係無厘頭, 最唔抵係721上環, 返到屋企開直播見到掟完中聯辦仲唔走

退一步講, 邊有戰力不平對到呢個地步係打陣地o架, 係都打遊擊快閃啦, 次次都係陣地戰最後清場畀人拉咁啲
文宣係時候做野對準林奠政府破壞經濟
推 唔好再話唔使理民意
Pish
叫民陣搞,講到明係和理非
佢地會識做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞