【魔瞳】一次換眼,讓我變成魔鬼 (三)

1001 回覆
89 Like 4 Dislike
文啊文啊文啊
星期四,期待有文
其實地獄會唔會唔只得一個
地獄係一個容器,當之前地獄俾人封咗既時侯 負面既靈魂流入地獄既數量少咗,但係佢地冇可能憑空唔見,所以就會出咗一個新既地獄(容器)出黎
而龐拿既靈魂本身都係唔穩定,如果真係有第二個地獄,咁佢最大可能就會持有人,如果唔係佢冇可能突然復活

利申9up有錯勿屌

冇人討論
「那人,真是羽?」蘭斯洛特驚訝得張大了口,「抑或,只是他的祖先而已?」

「實在難說。不過孔明丹青妙筆,這雕刻人物除了神情多了點煞氣外,其他不論是五官或身裁等,和項羽完全一樣……」我頓了一頓,續道:「而且,項羽和天使若早有交手的話,便能稍微解釋,他為何會叛變了。」

此時,嘯天忽然以鼻噴氣,以「傳音入密」跟我說道:「別妄下定論!」

聽得他語氣不悅,我便住口不說,繼續端視壁畫。

那十團火球,大小相同,不過唯獨是那往反方向飛的火球上,刻有一對,左右緊貼的方形。

一雙方形之內,又各自刻有一隻眼睛。

整幅以岩石原色呈形的壁畫,唯有這雙眼睛瞳孔,沾有顏色。

一隻紅,一隻金。
明天繼續...
文啊
紅眼 魔鬼
金眼 天使
1紅1金係咩
紅眼 魔鬼
金眼 天使
1紅1金係咩

連體嬰
紅眼 魔鬼
金眼 天使
1紅1金係咩

連體嬰

魔鬼同天使生出黎既人
耐到唔記得項羽幾時叛變
紅眼 魔鬼
金眼 天使
1紅1金係咩

連體嬰

魔鬼同天使生出黎既人

耶?

我都唔記得
耐到唔記得項羽幾時叛變

點解會作反呢
幫邊個?
地獄係一個容器,當之前地獄俾人封咗既時侯 負面既靈魂流入地獄既數量少咗,但係佢地冇可能憑空唔見,所以就會出咗一個新既地獄(容器)出黎
而龐拿既靈魂本身都係唔穩定,如果真係有第二個地獄,咁佢最大可能就會持有人,如果唔係佢冇可能突然復活

利申9up有錯勿屌

冇人討論

好似幾合理
重睇先
btw 開新post啦

利申9up有錯勿屌

冇人討論

好似幾合理

冇人討論因為冇人記得
真係要重睇啦

利申9up有錯勿屌

冇人討論

好似幾合理

冇人討論因為冇人記得
真係要重睇啦

最近先重睇完
助攻1001
各位合作留個位比Boner貼lin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞