【魔瞳】一次換眼,讓我變成魔鬼 (三)

1001 回覆
89 Like 4 Dislike
總覺得教主身上部份撒旦靈魂
推測遲下會同廢畢融合
同埋有無讀者知情廢畢正具靈魂係邊三具?
利申[black]:重睇2次[/black] 書䶖 2年
出文未啊 屌你 我想有生之年追曬故
唔想個孫仔都入埋坑

我估係耶穌+撒旦+佢自己

關耶穌咩事?前日重睇完

係白起+撒旦+佢自己既靈魂
白起充當載具帶撒旦靈魂離開地獄

唔記得邊話有講過,果陣第一次聽白起仲走左去Google search

搵番了,第七十五章

「嘿,但他可沒有承繼你的一切。」拉哈伯陰陽怪氣的一笑,「除了你和那小子本身的靈魂,他體內還有另一具靈魂呢!」

「小拉,那具靈魂,也不是等閒之輩啊。」撒旦笑道:「我可是很期待,我們『三位一體』時,會有何等效果。」

撒旦說罷,突然打了一個響指,接著,偏房忽有一名男子,腳步緩慢的走出來。

男子個子高大,身上穿著戰國時代樣式的盔甲,縱使雙眼緊閉,渾身卻散發著濃濃的殺氣,不怒自威。

不過,男子似是沒有自我意識,聽到響指後,便自動自覺走到撒旦的面前,盤膝與之相對而坐。

「白起?」拉哈伯看了男子一眼,道:「路斯化,你果真不厲害的也不取來當載具啊。」

撒旦聽到拉哈伯的調侃,笑而不語,只是閉上眼睛,聚精匯神的運起功來。

每個複製體出世個下就以經有 複製體 撤旦靈魂碎片 地獄中強大靈魂
所以頭664 死左個陣 3個靈魂都會去番地獄
諾仔 而加身上出世個下已經有3個 諾仔本身 撤旦靈魂碎片 ??? (我都估係耶穌)
撤旦 揾白起可能係將地獄中仲有既撤旦靈魂碎片合埋
到諾仔揾到白起個陣可以經營白起既一生
鍛鍊諾仔

利申:追左7年 綠色個段估下架 有錯請麻煩指證

我諗係佢每次都用白起做載具,666之前死左果啲就飛番入地獄,連同白起同撒旦靈魂碎片番左去佔最大份果個靈魂既果個心房,姐係複製體既心房,主角搵到靈魂碎片要攞番去比撒旦拆番出黎
每日等完廢畢等廢時真係好充實

廢時起碼日日都有
諾仔就要睇心情先有
叫定個孫燒比你差唔多

同你好似
今日有文我切柒

同你好似

成日都得幾個回覆

想問下另外個個故好唔好睇

利申開頭睇左少少棄左
病埋....加上時差,宜家放工但已累到嘔...
請比我適應下呢邊節奏先...唔想鳩寫...梳
當我見到幾廿個新回覆所以禁入黎
邦拿身邊有無fd叫你透露個結局黎聽左先
利申追左六年 嗰時唔小心㩒左入去 咁就一世
病埋....加上時差,宜家放工但已累到嘔...
請比我適應下呢邊節奏先...唔想鳩寫...梳

過去工幹
上面巴打們,

之前啲複製品係用撒旦既DNA黎複製,並唔係用靈魂碎片
上面巴打們,

係DNA 第777個成功
上面巴打們,

666個先岩 屌 選特首搞到洗腦
上面巴打們,

林_原來係撒旦⋯⋯
梳...
上面巴打們,

我記得好似係
每一個都有撒旦既靈魂碎片 不過好少
撒旦係次次都用自己加一個屈機靈魂 再加個複製體本身
三為一體咁整出黎 但佢地因為無地獄 撒旦唔可以親手係個身體到混合 三個靈魂唔協調 所以次次都失敗

但主角係有地獄去混合 所以成功左

我都記得係呢個答案
我又係時候重睇了

想問下另外個個故好唔好睇

利申開頭睇左少少棄左

幾正
我覺得我地應該整一個魔瞳Wiki
有埋FAQs

呢個真係good idea
有埋FAQs

有埋FAQs

http://www.wikia.com/Special:CreateNewWiki

魔瞳英文名叫咩好?
有埋FAQs

http://www.wikia.com/Special:CreateNewWiki

魔瞳英文名叫咩好?

more tone
認真 devil eyes點睇 簡單直接
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞