【魔瞳】一次換眼,讓我變成魔鬼 (三)

1001 回覆
89 Like 4 Dislike
到底呢條地道要行幾多個月
有文好開心呀
係紙言睇左幾年 留個靚名 一齊賭j
好多文啊

多=兩篇

繼續

已經好多嫁啦

咪係囉 d人咁貪心嘅

多謝你借j俾我賭,我終於係邦拿手上贏返條j

係喎 借咗一條比你 咁我姐係得返3條
下次贏多條還返1條比我

有預感龜龜會用岩岩嬴番黎既呢條J 賭,輸左就無J 還,又無J 切,最後俾人起釘收息

我借左一條黎賭,贏左以家有兩條

還返一條俾你啦

恭喜晒龜仔 可以改返做藍色名啦
btw其實唔洗急住還 因住轉頭又
係紙言睇左幾年 留個靚名 一齊賭j

welcome
「我不會懷疑他的先見之明,」我皺眉說道:「我只是好奇,他花這等功夫,所謂何事?」

「我只能說,他建這一切的最初對象,顥然並非我們。」薩麥爾忽地看著前方。

我往前一看,只見通道已盡,前方卻豁然開朗,竟是一個偌大的立方空間!

整個空間顯然也是孔明以巨爪挖掘而成,還挖得異常齊整。我掃視一下,只見空間空無一物,唯獨是盡處,有上百根臂粗長柱,縱橫交錯,穿插成一張巨網。

我稍微走近一看,赫然發現那些長柱,每一根皆是純銀!

銀柱表面光滑,卻幾乎每一根都沾有血跡。先前在閣樓嗅到的血腥氣,就是自柱上散發出來。

「難道這兒,本來是囚室或是拷問的地方?」我看著柱上摸著下巴,喃喃自語。

「這些血,全都屬於一人,但柱上血液,乾了至少二十年。」嘯天走到其中一根銀柱,嗅了一嗅,再以『傳音入密』跟我說道。

「你可認得血液屬誰?」我朝他問道。

「這血的氣味,我未曾嗅過。」嘯天搖了搖頭。

「我們一路走來,通道沒有血跡,而這空間又完全密封。」我摸著下巴,暗自推算,「那麼血的主人,到底是逃走了,還是被孔明處理好?」

正當我在盤思之際,煙兒突然在空間另一頭放聲大喊:「這兒有些特別,你們過來看一下!」
明天待續
明天待續

好滾動
唔唔訓竟然突然有文睇
明天待續

好滾動
唔唔訓竟然突然有文睇

這是你應得的
邊個要切,講
邊個要切,講

呢更好似冇人賭
我賭聽日繼續有
我賭聽日繼續有
我賭聽日繼續有

跟賭多條
明天待續

好滾動
唔唔訓竟然突然有文睇

這是你應得的

謝主隆恩 7點出文
謝主隆恩

已經好多嫁啦

咪係囉 d人咁貪心嘅

下次贏多條還返1條比我

有預感龜龜會用岩岩嬴番黎既呢條J 賭,輸左就無J 還,又無J 切,最後俾人起釘收息

還返一條俾你啦

我怕,所以我未轉藍名

已經好多嫁啦

咪係囉 d人咁貪心嘅

下次贏多條還返1條比我

還返一條俾你啦

我怕,所以我未轉藍名

而家轉朝早出文?好事嚟
而家轉朝早出文?好事嚟

我係意大利,呢邊有時差
而家轉朝早出文?好事嚟

我係意大利,呢邊有時差

意大利
出差不忘出文既boner
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞