【魔瞳】一次換眼,讓我變成魔鬼 (三)

1001 回覆
89 Like 4 Dislike
而家轉朝早出文?好事嚟

我係意大利,呢邊有時差

係意大利出trip?
咁出文效率應該穩定過香港,見你呢幾篇文都咁多字,應該做野果邊冇咁chur你

一到埗就chur 應該settle哂

之前真係好chur,0600- 2359

嘩屌

邦拿做邊行

展覽?
而家轉朝早出文?好事嚟

我係意大利,呢邊有時差

係意大利出trip?
咁出文效率應該穩定過香港,見你呢幾篇文都咁多字,應該做野果邊冇咁chur你

一到埗就chur 應該settle哂

之前真係好chur,0600- 2359

嘩屌

邦拿做邊行

展覽?

點解我無印象

個故既內容你都
去意大利做展覽
點解我無印象

個故既內容你都

點解我無印象

個故既內容你都

呢樣真
點解我無印象

個故既內容你都

呢樣真

「這就是楊氏姐妹所謂『過去的記載』吧?」我仰首看著石壁浮雕,喃喃說道。

孔明的手藝也真是鬼斧神工,但見壁上浮雕,竟充滿著水墨畫風,雖是破岩而繪,但壁上抓痕深淺粗幼不一,筆觸時剛時柔,看起來栩栩如生。

石壁上共有四組浮雕,並列一起。

我自最右那幅開始看去,只見那組浮雕正中,有一座圓柱高塔在背境遠方,而塔的左右,皆有一人。

高塔左邊那人,頭上頂著一雙巨角,整個人物刻得格外深入,樣子難辨,但一雙眼睛,邪氣十足,正是撒旦無異;右邊那人,同樣面目不清,可是渾身滿是外吐的火舌,雙手握者長槍,腳底下另有火球一雙,顯然就是寧錄!

高塔上方不遠處,又有一團火球,拖著火尾,看起來是從天而降,而火球中央,獨是刻了一個太極雙魚標誌。
突然被召開工,明天繼*
好彩龜仔贏咗 而家有返兩條jj

去左邊??

去左邊??

龜仔?前面有出現 賭你有文 睇佢幾信你

去左邊??

我愛邦拿,可以還返條丁俾墳仔了

去左邊??

去左邊??

變番巴打

去左邊??

變番巴打

真係恭喜晒龜仔

去左邊??

變番巴打

真係恭喜晒龜仔

龜仔變翻巴丁會唔會冇咁易病

去左邊??

變番巴打

真係恭喜晒龜仔

龜仔變翻巴打會唔會冇咁易病

去左邊??

變番巴打

真係恭喜晒龜仔

龜仔變翻巴打會唔會冇咁易病

填返個窿冇咁易入風
係咪引天雷炸寧錄既巴別塔
公事上出了狀況...delay

身體要緊

身體要緊

agger
btw好彩冇賭

身體要緊

agger
btw好彩冇賭

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞