水晶集中討論區 (4) 唔好比佢停繼續貼珍藏啦!

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
有冇人係可以用手到feel水晶既能量?

有時手痺

頭先個師傅話我條s7已經死咗 冇energy 帶都冇用

點樣睇得出係死左

我都想知
有無話點死?
記得絲打條S7係好靚嘅

冇講點死 只係話死咗就死咗 如果只係休眠狀態都仲可以救 但我條金發就話我帶得好好 好適合我帶 不過比咗少少負能量佢 我之前的確埋怨咗一次話 哎呀點解唔中奬

依條超七350你地點睇
有冇人係可以用手到feel水晶既能量?

有時手痺

頭先個師傅話我條s7已經死咗 冇energy 帶都冇用

點樣睇得出係死左

我都想知
有無話點死?
記得絲打條S7係好靚嘅

冇講點死 只係話死咗就死咗 如果只係休眠狀態都仲可以救 但我條金發就話我帶得好好 好適合我帶 不過比咗少少負能量佢 我之前的確埋怨咗一次話 哎呀點解唔中奬

可唔可以介紹個師父識下

呢條點睇
40蚊
超七係七種元素係一粒度 唔係七種元素係一條度 我上當了
你地淨化消磁用咩方法
你地淨化消磁用咩方法

白晶簇

你地淨化消磁用咩方法

白晶簇

我得白晶碎
你地淨化消磁用咩方法

白晶簇

我得白晶碎

有能量就得啦

突然留意到粒石接駁端位好似花哂咁 好似有白色粉出黎tim 有冇問題?定係本身係咁?戴左唔夠一星期
你地淨化消磁用咩方法

白晶簇

我都係 但係我去買嗰時 嗰個人叫我都要用水淨化左先擺落個晶簇度 好奇怪

突然留意到粒石接駁端位好似花哂咁 好似有白色粉出黎tim 有冇問題?定係本身係咁?戴左唔夠一星期

係邊買?

係邊買?

旺中3樓

係邊買?

旺中3樓

我係旺中三樓買左對月亮石耳環,唔夠兩個禮拜粒石就甩撚左出黎

嬲到我

係邊買?

旺中3樓

嬲到我

有無攞去問佢有冇得幫你補返

係邊買?

旺中3樓

嬲到我

但我覺得呢個鋪頭賣得好貴

呢條超七佢標$2048

係邊買?

旺中3樓

嬲到我

但我覺得呢個鋪頭賣得好貴

呢條超七佢標$2048

抵呀抵呀
[img]https://na.cx/i/XOOfH5j.jpg[img]

紅紋係咁 硬度比較低
[img][url]https://na.cx/i/XOOfH5j.jpg[img][/url]

紅紋係咁 硬度比較低

會唔會影響個能量?
[img][url]https://na.cx/i/XOOfH5j.jpg[img][/url]

紅紋係咁 硬度比較低

會唔會影響個能量?

能量唔會用外表就睇得出 好似我同一間店買既水晶 平個條around $100 有80%energy 貴個條好靚$1200係冇energy既 佢反而係吸我energy 佢地同樣係真水晶 根本連賣家都唔知邊條勁energy 除非佢都識feel energy 呢樣嘢
Taobao 唔係冇真野 但如果你想搵到一條對你有幫既水晶 就一定要自己用手feel下先買
Taobao 唔係冇真野 但如果你想搵到一條對你有幫既水晶 就一定要自己用手feel下先買

可以點樣feel個能量
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞