水晶集中討論區 (4) 唔好比佢停繼續貼珍藏啦!

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
(新手上路) 唔記得咗叫咩名 純粹合眼緣就買咗

滿礦綠幽靈

正wor 幾錢?

around $1400

有無巴打解釋下呢條水晶有咩幫助

千4太貴了
呢條是助事業 招正財

大鋪買。。可能成本落左啲鋪租到。。
最重要有緣

琴日都買左條 先去d2 再去玉器市場 都唔岩 最後返荃灣買
紫晶係咪深色d能量勁d?
幫助學業的 2選1?

睇你個人想要邊條 以自己喜好行先
咁先最幫到你

想問薰衣草晶係咪紫水晶嘅一種? 定係有輻射加工過?

滿礦綠幽靈

正wor 幾錢?

千4太貴了
呢條是助事業 招正財

最重要有緣

我岩岩都係D2,玉器市場今日開唔開?
岩岩係D2其中一間買左個500蚊福袋
2條手鍊一個吊咀
[/quote]
問多句,屬於天晶石嗎?

巴打你地係咪多數去淘寶買?[/quote]
是天然石,合眼緣就好
我在微信/ig買多[/quote]

有無link

千4太貴了
呢條是助事業 招正財

最重要有緣

2條手鍊一個吊咀

有咩鏈 靚唔靚

琴晚佢ig 有拍賣直播

滿礦綠幽靈

正wor 幾錢?

千4太貴了
呢條是助事業 招正財

最重要有緣

問多句,屬於天晶石嗎?

巴打你地係咪多數去淘寶買?

是天然石,合眼緣就好
我在微信/ig買多

有無link

千4太貴了
呢條是助事業 招正財

最重要有緣

2條手鍊一個吊咀

有咩鏈 靚唔靚

應該係黑澳寶,馬粉同粉晶吊咀?
新手唔係好高要求
不過覺得幾靚
幫助學業的 2選1?

睇你個人想要邊條 以自己喜好行先
咁先最幫到你

想問薰衣草晶係咪紫水晶嘅一種? 定係有輻射加工過?

從美觀角度答你
深色個條好睇好多
如果你唔係帶6mm咁幼
薰衣草色8mm or above其實唔好睇
利申:主觀
btw其實深色都有好多種
要深得近少少紅先最好睇
有d深色到好似墨汁(價錢又平)嘅
我覺得都唔係最好
紫色有好多種最緊要合眼緣
讀書功效嚟講我覺得會比較集中精神咗

正wor 幾錢?

千4太貴了
呢條是助事業 招正財

最重要有緣

2條手鍊一個吊咀

開 不過有間克計 再乘36 有D貴 靚就好靚 不過新手怕比人湯

千4太貴了
呢條是助事業 招正財

最重要有緣

2條手鍊一個吊咀

開 不過有間克計 再乘36 有D貴 靚就好靚 不過新手怕比人湯

頭先去左x太
乘40,細串黎既
我都知知地架喇不過中意冇計

千4太貴了
呢條是助事業 招正財

最重要有緣

2條手鍊一個吊咀

頭先去左x太
乘40,細串黎既

咩水晶先

千4太貴了
呢條是助事業 招正財

最重要有緣

2條手鍊一個吊咀

頭先去左x太
乘40,細串黎既

咩水晶先

如果覺得唔清楚我再影
岩岩淘返黎 平貨仔

巴打串super seven幾銀
好似幾大粒
有冇我買紫發
岩岩淘返黎 平貨仔

好似幾大粒

360人仔 好似8.5mm
條綠幽靈240 實物比掌櫃影既多好多霧
不過我鍾意佢夠多亂髮

呢兩條我都係淘既
50人仔
我唔高要求當飾物戴only
岩岩淘返黎 平貨仔

好似幾大粒

不過我鍾意佢夠多亂髮

呢兩條我都係淘既
50人仔

我都係淘返黎裝飾帶
全部幾廿蚊

唯獨藍綠紫果條係ig買#mad
之後就覺得都係淘寶好過

你地成日話淘寶 究竟有邊間先係堅嘅?
岩岩淘返黎 平貨仔

好似幾大粒

不過我鍾意佢夠多亂髮

呢兩條我都係淘既
50人仔

我都係淘返黎裝飾帶
全部幾廿蚊

之後就覺得都係淘寶好過

你地成日話淘寶 究竟有邊間先係堅嘅?

留名等高手答
岩岩淘返黎 平貨仔

好似幾大粒

不過我鍾意佢夠多亂髮

呢兩條我都係淘既
50人仔

我都係淘返黎裝飾帶
全部幾廿蚊

之後就覺得都係淘寶好過

淘寶真係好好
好過一半俾舖租
同埋好唔鍾意香港d舖頭同instagram都唔標價
又預講價又盛,有時問佢就好似睇心情up個價咁
我唔識講價,淘寶明碼實價最好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞