水晶集中討論區 (4) 唔好比佢停繼續貼珍藏啦!

1001 回覆
11 Like 2 Dislike

你地覺得右邊值幾錢

500左右?我果條都係粒粒有光 不過好多綿絮 ig shop 買左600 覺得買貴左

依間ig shop $300賣比我 咁我可以放心買

你地覺得右邊值幾錢

500左右?我果條都係粒粒有光 不過好多綿絮 ig shop 買左600 覺得買貴左

咁平
可唔可以講下邊間

你地覺得右邊值幾錢

好抵喎

你地覺得右邊值幾錢

咁平
可唔可以講下邊間

我廢事比人話打手啦。。
想問下點解有時啲粉晶會咁清澈 有啲入面會有紋有綿絮咁嘅?
兩隻有乜分別

你地覺得右邊值幾錢

好抵喎

我果條係咁 粒粒彩光 但好多綿絮 $600
兩隻有乜分別

越清越少綿絮越貴 好似係
兩隻有乜分別

越清越少綿絮越貴 好似係

咁樣嘅話 最左係咪最貴
極光23都有,終於齊裝畢業
請問舒俱萊點睇靚唔靚?
又深紫淺紫咁⋯ 唔識睇

最靚既舒俱係全紫/全藍,不過貴到飛起同多假

你地覺得右邊值幾錢

咁平
可唔可以講下邊間

我廢事比人話打手啦。。

透露少少啦
大家覺得圖中草莓晶值幾多🤔
大家覺得圖中草莓晶值幾多🤔

ig 1xx-2xx 啦

你地覺得右邊值幾錢

咁平
可唔可以講下邊間

我廢事比人話打手啦。。

暗示下都好呀
無咩所謂 呢到之前都有講過其他ig shop
不如講下有咩ig shop係假

你地覺得右邊值幾錢

咁平
可唔可以講下邊間

我廢事比人話打手啦。。

暗示下都好呀

天使ery_jewelry

你地覺得右邊值幾錢

咁平
可唔可以講下邊間

我廢事比人話打手啦。。

暗示下都好呀

天使ery_jewelry

佢果啲月亮真係好平喎
新手想買水晶

想要正姻緣 見有巴絲話戴紅紋會爆瘡同變燥

薔薇耀石又有無用? 追post見有巴絲post過淘寶link 嗰間可唔可信?

另外想請問係未有tg group
想學嘢
新手想買水晶

想要正姻緣 見有巴絲話戴紅紋會爆瘡同變燥

薔薇耀石又有無用? 追post見有巴絲post過淘寶link 嗰間可唔可信?

另外想請問係未有tg group
想學嘢

無tg grp
今日戰利品 好抵
今日戰利品 好抵

How much
今日戰利品 好抵

How much

Total 1300
啱啱睇ig shop見到有金草莓,其實係咪真係有呢種水晶? 呢種有咩功效?

求教
啱啱睇ig shop見到有金草莓,其實係咪真係有呢種水晶? 呢種有咩功效?

求教

呢家金草莓個名亂咁比人用
有啲係太陽石 有啲係全紅s7
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞