水晶集中討論區 (4) 唔好比佢停繼續貼珍藏啦!

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
岩岩淘返黎 平貨仔

[img]https://na.cx/i/0gsr63n.jpgimg]

巴打串super seven幾銀
好似幾大粒

360人仔 好似8.5mm
條綠幽靈240 實物比掌櫃影既多好多霧
不過我鍾意佢夠多亂髮

Super seven 算幾清 不過礦物略少

請問絲打呢條點睇
岩岩taobao見到條頸鏈叫阿塞斯特來水晶
個樣同普通石英一樣但賣¥368
係咪改名炒作
有無淘寶金髮介紹8mm
呢幾日我係度睇人地淘寶直播賣水晶
都幾有趣,有時聽d大陸佬吹水又學到少少野
有時仲睇埋人地開d原石
岩岩淘返黎 平貨仔

[img]https://na.cx/i/0gsr63n.jpgimg]

巴打串super seven幾銀
好似幾大粒

360人仔 好似8.5mm
條綠幽靈240 實物比掌櫃影既多好多霧
不過我鍾意佢夠多亂髮

Super seven 算幾清 不過礦物略少

請問絲打呢條點睇

礦粒好似幾密 相好矇

已經用iphone7影,盡左力
尋日買左條金髮,已經放左晶簇消一晚磁,今日戴就頭痛

是咪正常? 定係我同條金髮唔夾?

可能你唔太適應 能量太強 或是你消化得不夠

等我試下日日戴一陣仔,逐日帶耐d睇下會唔會好d?

如果唔係肉痛死 買左成7百蚊諗住招財點知係破財

影黎睇過

雖然買完已經俾friend 笑太透

但自己好鐘意清清地同幼髮

影黎睇過

自己鍾意就得

Btw 金髮? 好似有D暗啞

Po下自己啲收藏 帶左接近三年嚕

串玻璃體彩光月長石很貴吧

是全清來 但比我帶到有裂
貴呀 不過真係靚到冇人有 我都有3,4條全清全彩
上面見到有人話月亮石黃左
係到提提大家月亮石不能浸水
其實所有淨化方式最好避免浸水

串玻璃全透體過4千蚊嗎?

唔洗 二千幾 月亮石一直係我既最愛 所以只要合理我就會買
我都有收藏月亮大原石 有機會可以同大家分享下

月亮大原石 好少見
過幾日去台北 有冇巴打知台北邊到多水晶賣
可唔可以推薦幾間比細佬我去睇下
想搵D特別D 香港少見D既石
上年去台中誠品見到條翠石榴 好正
紅石榴帶左手定右手?
係咪改名炒作

我今日都睇到 留名等解答

我未聽過 但睇落同白水晶有咩分別🤔

影黎睇過

自己鍾意就得

天然金髮黎...自己鍾意就好
係咪改名炒作

我今日都睇到 留名等解答

我未聽過 但睇落同白水晶有咩分別🤔

好似另一個名叫梵天
同白晶似樣但係頻率高好多
薰衣草晶,你地覺得奶油體定玻璃體靚?
同埋黑躍石同黑髮晶你地會點揀?

掏寶715人仔各位點睇
薰衣草晶,你地覺得奶油體定玻璃體靚?
同埋黑躍石同黑髮晶你地會點揀?

黑髮
紫晶就睇眼緣啦

影黎睇過

自己鍾意就得

小財唔出 大財又點入

角度問題? 好似條晶暗暗地

我呢條都係700蚊 不過多絮 少髮

係呢度睇睇下 好想換條3k up 既金髮晶

影黎睇過

自己鍾意就得

小財唔出 大財又點入

佢用白底影會暗啲
金髮要黑底影先靚

影黎睇過

自己鍾意就得

小財唔出 大財又點入

佢用白底影會暗啲
金髮要黑底影先靚

月亮bb
想買條黑曜石比女朋友擋小人 佢話佢公司好多八婆
點分真假同靚唔靚?

月亮bb

啲光幾靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞