水晶集中討論區 (4) 唔好比佢停繼續貼珍藏啦!

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
想買條黑曜石比女朋友擋小人 佢話佢公司好多八婆
點分真假同靚唔靚?

黑曜都無乜假架啦 放心買啦
雙彩眼黑曜最靚

之前淘寶6x蚊人仔淘的 10mm到
晶體唔清 少髮 不過都係新手淘黎粗戴
岩岩taobao見到條頸鏈叫阿塞斯特來水晶
個樣同普通石英一樣但賣¥368
係咪改名炒作

我今日都睇到 留名等解答

我未聽過 但睇落同白水晶有咩分別🤔

好似另一個名叫梵天
同白晶似樣但係頻率高好多

直情一樣樣...而且好貴嘩
唔明買舊外觀同白水晶無分別既野返黎做乜...又冇觀賞價值...
薰衣草晶,你地覺得奶油體定玻璃體靚?
同埋黑躍石同黑髮晶你地會點揀?

梗係玻璃體靚啲啦
之於曜石同髮晶本身係兩種石黎,無得比較吧😑
想買條黑曜石比女朋友擋小人 佢話佢公司好多八婆
點分真假同靚唔靚?

黑曜石同白水晶產量太多根本唔需要做假
請問s7咁樣值幾多?
多髮但係咪色水唔多鮮艷? 係唔齊色定根本唔算S7? 搞到我心掛掛
拋磚引玉
其中一條士多啤梨手鍊
有無計過你地洗左幾錢買水晶
有無計過你地洗左幾錢買水晶

唔好提啦
請問s7咁樣值幾多?
多髮但係咪色水唔多鮮艷? 係唔齊色定根本唔算S7? 搞到我心掛掛

我唔識睇價
不過都多髮
但幾暗 你試下養返靚啲佢

點養? between 其實超七 有冇得做假?
請問條冰種摩根同金草莓值幾多?係ig買的

同埋如果本身燥底 想要財運應該咩水晶岩?

金髮for 財運 燥底帶月亮石應該幾好 又可以美顏
我想問水晶買番黎個陣好暗咁可以點養番靚佢?
我想問水晶買番黎個陣好暗咁可以點養番靚佢?

放紫晶洞?

前幾個月用五百蚊買左佢,點知第一日已嗌大交 間唔中帶都嗌 唔知係自己形住形住定只係咁岩得咁橋

(近排想買花幽靈/s7,仲想買紅紋吊墜縳實男友 )

前幾個月用五百蚊買左佢,點知第一日已嗌大交 間唔中帶都嗌 唔知係自己形住形住定只係咁岩得咁橋

(近排想買花幽靈/s7,仲想買紅紋吊墜實男友 )

再帶耐少少先確認?

月亮石會買 好靚好好j

但金髮驚愈帶愈燥 定係可以用月亮平衡返?

月亮石會買 好靚好好j

但金髮驚愈帶愈燥 定係可以用月亮平衡返?

應該得掛
壓力大又想事業好啲應該買黃晶定綠幽靈

再帶耐少少先確認?

岩岩睇到呢條,但唔識睇靚唔靚同值幾多
想問金草莓係咪好貴?貴過S7?
想問金草莓係咪好貴?貴過S7?

S7貴d掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞